Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Το εξώδικο του ΕΟΠΥΥ μπλόκαρε την επίσχεση εργασίας



Το εξώδικο που έστειλε την Παρασκευή η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προς τα Διαγνωστικά Κέντρα φαίνεται πως ανέστειλε την επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους που είχε εξαγγείλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων. Η επίσχεση θα ξεκινούσε σήμερα, αλλά όπως φαίνεται, το παρασκήνιο της Παρασκευής, οδήγησε στην αναβολή των κινητοποιήσεων, τουλάχιστον για μία εβδομάδα.

«Με τον πιο σαφή τρόπο ο ΕΟΠΥΥ επιβεβαιώνει και πάλι την αυταρχική στάση του και την αποικιοκρατική αντιμετώπιση των παρόχων του ιδιωτικού τομέα, εκβιάζοντας τους με διακοπή της σύμβασης, θυμίζοντας απειλές απόλυσης σε απεργούς.

Και το κάνει με εξώδικο που έστειλε με πονηρία το βράδυ της Παρασκευής (!), έτσι ώστε να παγιδεύσει και να εκθέσει κατά το δυνατόν περισσότερο τους "συνομιλητές” του.

Κάτω από το κέλυφος νομικών προσχημάτων, εκστομίζει την απειλή του. Ο Σύνδεσμος είναι υποχρεωμένος να προστατέψει τα μέλη του και γιΆ αυτό αναστέλλει για μια εβδομάδα την επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ που είχε εξαγγείλει τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, σημειώνουν τα μέλη του.

ΠροηγούμενοΕπόμενο