Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Την αγάπη του για το χρήμα πληρώνει ένας γυναικολόγος του ΕΣΥ


Το υπουργείο Υγείας στέλνει μήνυμα πρός όλους τους λειτουργούς του ΕΣΥ πως η ηγεσία του "είναι αποφασισμένη να επιδείξει μηδενική ανοχή στα φαινόμενα διαφθοράς ενώ στις άμεσες προθέσεις της είναι η αναθεώρηση του νομικού πλαισίου ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία καταγγελίας χρηματισμού ασθενών προς γιατρούς"




Ήδη χθες οι άνδρες του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων προχώρησαν στη σύλληψη ενός γυναικολόγου του Νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου", με την κατηγορία του χρηματισμού.

Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Υγείας, ο γιατρός συνελήφθη από τους Αστυνομικούς αμέσως μετά την ολοκλήρωση χειρουργικής επέμβασης, κι ενώ λάμβανε από το συνοδό της ασθενούς το ποσό των 250 ευρώ με χαρτονομίσματα τα οποία ήταν προσημειωμένα.

Ο μαιευτήρας, μετά την επέμβαση της Αστυνομίας οδηγήθηκε στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Παράλληλα, εν αναμονή του πορίσματος της Εισαγγελίας, η διοίκηση του Νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου" του έχει απαγορεύσει την είσοδο στο νοσηλευτικό ίδρυμα.