Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου για την κατάσταση στην Υγεία!

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία αλλά και στην αγορά φαρμάκου λόγω της έλλειψης ρευστότητας.

Και αυτό γιατί προμηθευτές και παράγοντες της αγοράς ζητούν μετρητά για να παραδώσουν τα προϊόντα τους. Από την πλευρά τους τόσο οι Πολυεθνικές όσο και οι Ελληνικές εταιρείες έχουν διαβεβαιώσει πως δε θα αφήσουν τους Έλληνες ασθενείς χωρίς φάρμακα.




Όμως ομαλότητα δεν υπάρχει στην τροφοδοσία της αγοράς καθώς τα φαρμακεία παραλαμβάνουν περιορισμένες ποσότητες φαρμάκων προς διάθεση από τις φαρμακαποθήκες. Εξάλλου και οι ανήσυχοι ασθενείς ζητούν περισσότερα φαρμακευτικά σκευάσματα από ότι χρειάζονται κυρίως λόγω της ανησυχίας τους για το τι θα γίνει αύριο.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διαβεβαίωσε το πρωθυπουργό και τα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης ότι προς ώρας τα πράγματα βαίνουν καλώς.

?λλωστε το ζήτημα είναι πως παρατηρείται μειωμένη κίνηση στα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα αφού πολλοί είναι αυτοί που μεταχρονολογούν ακόμη και τις ιατρικές τους ανάγκες με το φόβο των εξόδων κατά τη μετακίνηση ή με την ανησυχία ότι θα χρειαστεί να πληρώσουν για εξετάσεις.

ΠροηγούμενοΕπόμενο