Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Salus Index Awards 2015 - Η Power Health στις κορυφαίες εταιρίες Υγείας!



Δυναμικό παρών 25 κορυφαίες εταιρίες υγείας της χώρας έδωσαν δυναμικό παρόν και έδωσαν μία ηχηρή απάντηση σε όσους, εντός και εκτός συνόρων, αμφισβητούν τις προοπτικές εξέλιξης και αναγνώρισής του. Η επιχειρηματικότητα, η εξωστρέφεια, η κερδοφορία, η διαρκής ανάπτυξη και η αντοχή στην συνεχιζόμενη ύφεση, επιβραβεύθηκαν με τα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας Υγείας «Salus Index 2015» στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Active Business – Stat Bank.

Για 2η συνεχή χρονιά η Power Health αποτέλεσε μια εκ των 25 κορυφαίων εταιριών Υγείας στην Ελλάδα και κορυφαία στον κλάδο των Συμπληρωμάτων Διατροφής από τον οποίο παρέμεινε η μοναδική εταιρία που βραβεύτηκε. Ο Γιάννης Κοκοσιούλης, Διευθυντής Επικοινωνίας, παρέλαβε το βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας Salus Index 2015.

Αναφέρθηκε στην προκατάληψη που συνάντησε η Power Health μιλώντας πρώτη για βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, φυτοθεραπευτικά και ομοιοπαθητικά σκευάσματα, αλλά και στο πείσμα των ανθρώπων που πίστεψαν σ? ένα όραμα που έμοιαζε άπιαστο όνειρο, το οποίο σήμερα αποτελεί μία πραγματικότητα 100 εκατομμυρίων Ευρώ, και έναν κλάδο με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης.

Ένα όραμα που μέσα του έκλεινε φροντίδα και αγάπη για τους ανθρώπους με στόχο να  προσφέρει μέσα από το  φαρμακείο της φύσης πολλά  εναλλακτικά προϊόντα. Μέσα από μια πορεία 30 χρόνων, που στην αρχή πολλοί αμφισβήτησαν και με το χρόνο περισσότεροι ακολούθησαν, η οποία διέπεται από τόλμη, σεβασμό, εντιμότητα και συνέπεια, η Power Health αποτελεί μία ελληνική δύναμη, και ένας αναμφισβήτητος σύμμαχος της Υγείας που φροντίζει πάντα την ελληνική οικογένεια με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης. Και έτσι θα συνεχίσει…