Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Παραδόθηκαν τα μίνι φαρμακεία στα δημοτικά του Πειραιά




Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.) παρέδωσε 100 kit φαρμακείου σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά, μια ενέργεια που αποτελεί μέρος της κοινωνικής πρωτοβουλίας της Π.Ε.Φ. για την πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη των Ελλήνων.

Η Γενική Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, κα Φαίη Κοσμοπούλου-Δεληγιάννη, παρέδωσε στο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη 100 πλήρως εξοπλισμένα kit φαρμακείου για όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης, στο πλαίσιο εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων του Δήμου.

Η Γενική Διευθύντρια της Π.Ε.Φ., κα Φαίη Κοσμοπούλου-Δεληγιάννη, δήλωσε κατά την παράδοση των kits:

«Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, εμείς ως Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας, θέτουμε ως έναν επιπλέον στόχο να έχουν όλοι οι Έλληνες, πολύ περισσότερο τα παιδιά μας, άμεση και ισότιμη πρόσβαση στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ως μία ελάχιστη κίνηση ανταπόδοσης στην κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργούμε. 'Αλλωστε, ως θεσμικός εταίρος της Πολιτείας, η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας εντάσσει πάντα στην ατζέντα της ως κύριο αίτημα, την πρόσβαση όλων και πολύ περισσότερο των παιδιών μας, στα δωρεάν ποιοτικά ελληνικά φάρμακα, που έχουμε ανάγκη.

Μένοντας πιστοί σε αυτή μας την προσπάθεια, έχουμε σήμερα την ιδιαίτερη χαρά να παραδίδουμε στους εκπροσώπους της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στη δημοτική Αρχή και στο Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, τα πλήρως εξοπλισμένα φαρμακευτικά kit, που προσφέρει δωρεάν η Ένωσή μας για όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου. Μέσα στο φαρμακευτικό kit υπάρχουν όλα τα φάρμακα που είναι απαραίτητα για τις πρώτες βοήθειες σε ένα σχολείο. Παράλληλα, υπάρχει και ένας οδηγός πρώτων βοηθειών, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει το διδακτικό προσωπικό στη χρήση του συγκεκριμένου φαρμακευτικού υλικού».

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ολοκληρώνεται ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα δρόμου για παιδιά Fit Kids Run, με την παράδοση 100 φαρμακείων στα δημοτικά σχολεία της πόλης μας. Γι' αυτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό της, κ. Θ. Τρύφων και την κα Κοσμοπούλου-Δεληγιάννη για τη στήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

ΠροηγούμενοΕπόμενο