Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα
Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Με πιστωτική κάρτα η πληρωμή των ιατρικών επισκέψεων



Αποφασισμένη να βάλει φρένο στη διακίνηση του μαύρου χρήματος  που διακινείται κυρίως στα ιδιωτικά ιατρεία επιχειρεί να βάλει  η κυβέρνηση. Μάλιστα τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης έχουν βάλει στο μάτι όλα τα επαγγέλματα που θεωρούνται ότι δεν κόβουν αποδείξεις όπως είναι οι τεχνικοί, οι αισθητικοί, καθώς μεταξύ άλλων και οι γιατροί.

Έτσι στο πλαίσιο αυτό το οικονομικό επιτελείο με επικεφαλής τον κ.Τ.Αλεξιάδη, επεξεργάζεται σχέδιο βάση του οποίου όλοι οι ιδιώτες γιατροί θα είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν μηχανήματα για πιστωτικές κάρτες ώστε όλες οι επισκέψεις να χρεώνονται μέσω αυτών.

Με τον τρόπο αυτό επιχειρείται να συνδεθεί η ιατρική επίσκεψη με την υποχρεωτική απόδειξη καθώς το σύστημα θα περνά μέσα από την εφορία του κάθε γιατρού.

Με βάση τα σενάρια που συζητά το οικονομικό επιτελείο είναι και η φορολόγηση των γιατρών να γίνεται απ ευθείας μέσω των αποδείξεων που θα κόβουν από τις πιστωτικές κάρτες των ασθενών.

ΠροηγούμενοΕπόμενο