Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Καθαρά μαλλιά σε 2 λεπτά με Klorane




Όταν ο χρόνος δεν αρκεί, όταν ταξιδεύετε συχνά, αν δεν θέλετε να φύγει γρήγορα το λαμπερό χρώμα της βαφής σας ...υπάρχει λύση.

Το νέο απολαυστικό Dry Shampoo της Klorane είναι η απάντηση για ένα λούσιμο που δεν διαρκεί πάνω από 2 λεπτά. Θα σας χαρίσει όχι μόνο πραγματικά καθαρά και ευωδιαστά μαλλιά αλλά επιπλέον ο όγκος των μαλλιών σας θα διπλασιαστεί ενώ η υφή τους θα γίνει πραγματικά λεία.

Τα προϊόντα Dry Shampoo μπορείτε να τα βρείτε στα φαρμακεία και μάλιστα και με φυσική μπεζ απόχρωση.

Επιπλέον σας δίνουμε μερικά μυστικά που μας έδωσε το κομμωτήριο Ilias & Staff για τέλειο styling

Τρυκ για υπέροχο χτένισμα με το Dry shampoo

  • Mπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά το Dry Shampoo σε στεγνά μαλλιά πάντα σε απόσταση 30 εκατοστών από τη ρίζα ή το μήκος της τρίχας για να αποκτήσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα:
Όγκος στα κοντά μαλλιά

  • Τα κοντά χτενίσματα έχουν την τάση να έχουν flat όψη την επόμενη ημέρα από το λούσιμο. Εδώ έρχεται το dry shampoo  για να τους ξαναδώσει το χαμένο τους όγκο και τόνωση.
Όγκος στις ρίζες

  • Ψεκάζουμε σε απόσταση 30 εκατοστών απ΄τις ρίζες, περιμένουμε 2 λεπτά και αποκτoύμε στη στιγμή μαλλιά με όγκο.
Πλούσια υφή στη λεπτή τρίχα

  • Εφαρμόζουμε το προϊόν σε όλο το μήκος της τρίχας, στη συνέχεια βουρτσίζουμε ελαφρά για να δώσουμε πλούσια όψη στα μαλλιά.
Πειθαρχία στην ατίθαση τρίχα

  • Ψεκάζουμε ακριβώς πάνω στην ατίθαση τρίχα, περιμένουμε 2 λεπτά και βουρτσίζουμε για να επαναφέρουμε την πειθαρχία.
Δημιουργία σινιόν, ballerina bun και αλογοουράς

  • Αν ψεκάσουμε στη ρίζα μπορούμε να επιτύχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα επιμελημένο ή ατημέλητο και ασύγκριτα φυσικό. Τα μαλλιά αποκτούν πλούσια υφή και η δημιουργία του κότσου που επιθυμούμε γίνεται παιχνίδι! Σε 5 λεπτά έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  Τέλεια εφαρμογή για καθαρά και άψογα μαλλιά στη στιγμή

  • Εφαρμόζουμε το σαμπουάν σε όλο το κεφάλι, χωρίζοντας σε τούφες. Το κλειδί της επιτυχίας: ψεκάζουμε σε απόσταση 30 εκατοστών από το κεφάλι για να μην υπάρξει ανεπιθύμητη περίσσεια προϊόντος. Αφήνουμε το προϊόν να δράσει για 2 λεπτά. Στη συνέχεια το αφαιρούμε με 3 τρόπους για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:
  • Εάν επιθυμούμε όγκο και ατημέλητο look, απλά ανακατεύουμε τα μαλλιά από πάνω προς τα κάτω. Στη συνέχεια τα επαναφέρουμε όπως θέλουμε. Για να τους δώσουμε λάμψη και ενυδάτωση σε όλο το μήκος  των μαλλιών (εάν χρειάζεται), προσθέτουμε λίγη ποσότητα από την Crème de jour χωρίς ξέπλυμα της Klorane.

Εαν χρησιμοποιήσουμε το Dry shampoo ανάμεσα σε δύο brushing και επιθυμούμε λείανση, χρησιμοποιούμε βούρτσα. Το χτένισμα ανακτά ανάλαφρη όψη και όγκο.

Εάν υπάρχει λίγη ποσότητα που απομένει  (σπάνια περίπτωση) μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε πιστολάκι στον κρύο αέρα.