Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας: Διακοσμητικοί οι διοικητές στο ΕΣΥ



Για ευτελισμό στη διαδικασία επιλογής διοικητών στο ΕΣΥ και κατανομή των θέσεων με «ποσοστά» ανάλογα με αυτά των κυβερνητικών κομμάτων, κάνει λόγο η Ελληνική Εταιρεία Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ).

Στην επιστολή της προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, η ΕΕΜΥΥ χαρακτηρίζει τους σημερινούς διοικητές και αναπληρωτές διοικητές «άπραγους», «διακοσμητικούς» ακόμη και «επικίνδυνους» λόγω άγνοιας, ενώ αναφέρεται και στους «δραστήριους» κυρίως στον…τομέα της διαφθοράς.

Στην ίδια επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος της Εταιρείας Γιώργος Στάθης, τονίζεται ότι «η ορθολογική διαχείριση από εξειδικευμένα στελέχη είναι η μοναδική μέθοδος διασφάλισης της βέλτιστης αξιοποίησης των σπανιότατων -πλέον- πόρων υποστήριξης των Υπηρεσιών Υγείας»

Στο πλαίσιο αυτό τα μέλη της Εταιρείας κατέθεσαν πρόταση τροπολογίας, ώστε να διασφαλιστεί η διαφάνεια αλλά και η ενίσχυση των νοσοκομείων με στελέχη που έχουν γνώση στη διοίκηση και την οικονομία της υγείας.

ΠροηγούμενοΕπόμενο