Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Είσαι γυναίκα είσαι δύναμη



Το Αλμα Ζωής Θεσσαλονίκης, πιστός σύμμαχος των γυναικών με καρκίνο μαστού, στηρίζει το καινοτόμο πρόγραμμα «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», μία  πρωτοβουλία που προσεγγίζει την γυναίκα ασθενή με ολιστικό τρόπο παρέχοντας της τα απαραίτητα εργαλεία που θα την βοηθήσουν να ανακαλύψει την εσωτερική της δύναμη και να ανταπεξέλθει με σθένος και αυτοπεποίθηση στον αγώνα της.

Εάν θέλετε να βοηθήσετε να διαδώσουμε ταυτόχρονα αυτό το μήνυμα δύναμης σε όλη την Ελλάδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Προϋπόθεση για να συμμετέχετε στη δική μας «αλυσίδα δύναμης» είναι απαραίτητο να διαθέτετε λογαριασμό Facebook ή Twitter

Με τον μηχανισμό που περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω δίνετε ουσιαστικά την έγκρισή σας για να εμφανιστεί αυτόματα στο προφίλ σας στο Facebook ή στο Twitter το εξής μήνυμα «ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!» Διέδωσε το μήνυμα δύναμης & στήριξε τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού #EisaiDynami thndr.me/UJSqvK» στις 13 Οκτωβρίου.

Πάρτε μέρος στη δική μας «αλυσίδα δύναμης»Μπείτε στο https://www.thunderclap.it/projects/32426-και βοηθήστε να διαδώσουμε ταυτόχρονα αυτό το μήνυμα δύναμης σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας την έγκρισή σας για να εμφανιστεί αυτόματα στο προφίλ σας στο Facebook ή στο Twitter στις 13 Οκτωβρίου.

Βήμα 1ο :

Μπαίνετε στο παρακάτω link https://www.thunderclap.it/projects/32426- όπου σας εμφανίζεται η εξής σελίδα:

cid:image002.jpg@01D0FF71.09C1FD80

Βήμα 2ο :

Επιλέγετε με ποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (Facebook / Twitter/ Tumblr) θέλετε να υποστηρίξετε την καμπάνια, πατώντας πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο.

cid:image003.jpg@01D0FF71.09C1FD80

Βήμα 3ο:

Σας εμφανίζεται, ανάλογα με το Μέσο που έχετε επιλέξει, το μήνυμα όπως ακριβώς θα εμφανιστεί στο προφίλ σας στις 13 Οκτωβρίου.

Facebook:

cid:image004.jpg@01D0FF71.09C1FD80

Twitter:

cid:image005.jpg@01D0FF71.09C1FD80

Tumblr:

cid:image006.jpg@01D0FF71.09C1FD80

Βήμα 4ο:

Πατάτε το κόκκινο πλαίσιο που αναγράφει "ADD MY SUPPORT

cid:image007.jpg@01D0FF71.09C1FD80

Βήμα 5ο:

Επιλέγετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από το ?λμα Ζωής Θεσσαλονίκης αναφορικά με την καμπάνια «Είσαι γυναίκα.Είσαι δύναμη!» και πατάτε το πλαίσιο που αναγράφει "SUBMIT”.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς!


ΠροηγούμενοΕπόμενο