Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επίκαιρα

τελευταία νέα


Αποστολή σε φίλοΕκτύπωσηΑποθήκευση στα αγαπημένα του μέλους

Αντεπίθεση της Λίνας Στουρνάρα για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ

 

Στην αντεπίθεση πέρασε η ιδιοκτήτρια της διαφημιστικής εταιρείας MINDWORK, Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα, δίνοντας στη δημοσιότητα την επιστολή που είχε αποστείλει στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας και αφορά την εμπλοκή της εταιρείας της στις διαφημιστικές καμπάνιες του ΚΕΕΛΠΝΟ.


Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με το πόρισμα των ράμπο Υγείας, είχε εισπράξει ποσά μαμούθ για τη δημιουργία διαφημιστικών μηνυμάτων και ενημερωτικών εκστρατειών για λογαριασμό του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και την προώθησή τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Η σύζυγος του πρώην υπουργού κ. Στουρνάρα απειλεί μάλιστα με μηνύσεις σε όσους σπιλώνουν την ίδια και την εταιρεία της.


Στην επιστολή της αναφέρει:


«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,


Την 12η Απριλίου 2016 γνωστοποιήθηκε ανεπίσημα στον τύπο η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μελών της διοίκησης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) για απιστία στην υπηρεσία, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, ως αποτέλεσμα σχετικού πορίσματος του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.).


Νωρίτερα, σε συνέντευξη τύπου στις 10 Δεκεμβρίου 2015, κατόπιν διαρροής του σχετικού πορίσματος του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. σε έντυπο και σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο ίδιος είχατε αποσαφηνίσει ότι ο έλεγχος αφορά στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. και όχι στις εταιρείες-αναδόχους, που κατόπιν διαγωνισμού ανέλαβαν με νόμιμες συμβάσεις να υλοποιήσουν τα υπό έλεγχο έργα. Ως εκ τούτου, παρότι στο εν λόγω δημοσίευμα υπήρξαν βαριές συκοφαντικές κατηγορίες για το πρόσωπό μου και ψευδείς πληροφορίες για έργο που είχε επιτυχώς ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. από την ένωση εταιρειών ανάδοχο του έργου, στην οποία συμμετείχε η εταιρεία μου MINDWORK, δηλαδή την AGENDA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.-MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε., δεν θεώρησα απαραίτητη την παρέμβασή μου, προκειμένου να δώσω απάντηση στις κατηγορίες. Ιδιαίτερα μετά τη δική σας διαβεβαίωση κατά τη συνέντευξη τύπου, θεώρησα ότι κατά τον ενδελεχή έλεγχο η αλήθεια θα τεκμηριωθεί και οι ψευδείς κατηγορίες θα καταρριφθούν.


Δυστυχώς σε πολλά από τα δημοσιεύματα, που αναπαρήγαγαν την είδηση για την ποινική δίωξη του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. την περασμένη εβδομάδα, πέραν από πρωτοφανή ψεύδη που υποκρύπτουν άλλες σκοπιμότητες, γίνεται εκ νέου ψευδής αναφορά στο πρόσωπό μου, ως νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας ΜINDWORK, ότι δήθεν παλαιότερα έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και κατά συνέπεια δεν έπρεπε να συμμετέχω στο διαγωνισμό.


Αυτό είναι ψευδές και συκοφαντικό και βλάπτει εμένα και την οικογένειά μου. Σας γράφω λοιπόν για να αποκαταστήσω την αλήθεια και δηλώνω υπεύθυνα ότι το ποινικό μου μητρώο είναι λευκό και ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 2 ετών για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μία καταδίκη φυλάκισης δύο μηνών το 1981 από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για μη έγκαιρη καταβολή των προσωπικών μου εισφορών στο τότε Ταμείο Εμπόρων (ΤΑ.Ε.), δηλαδή 35 χρόνια πριν, όταν ήμουν φοιτήτρια. Η καταδίκη εκείνη έχει παραγραφεί προ πολλών ετών, πολύ πριν συσταθεί η εταιρεία μου MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ε.Π.Ε. και αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίον δεν ισχύει η κατηγορία ότι έπρεπε να αποκλειστώ από τη σχετική σύμβαση, που αναφέρεται στο πόρισμα του Σ.Ε.Υ.Υ.Π.


Οφείλω να τονίσω ότι το έργο που έχει παραδοθεί στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. είναι υποδειγματικό, με πολλά και πολυδιάστατα παραδοτέα, διαφημιστική εκστρατεία στα Μέσα μαζικής Επικοινωνίας (Μ.Μ.Ε.) που ξεπέρασε κατά πολύ τις συμβατικές υποχρεώσεις της ένωσης εταιρειών-αναδόχου και έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.


Είναι υποχρέωσή μου να δηλώσω την αλήθεια και να διαφυλάξω από ανυπόστατους και δόλιους ισχυρισμούς την τιμή μου και την τιμή της οικογένειάς μου. Να προστατεύσω τους εργαζόμενους της εταιρείας, τη φήμη και το έργο της. Να τιμήσω τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας για την εμπιστοσύνη τους.


Οφείλω επίσης να σας γνωστοποιήσω ότι θα κινηθώ δικαστικά εναντίον όλων των προσώπων που θα επιχειρήσουν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να βλάψουν εμένα, την οικογένειά μου και την εταιρεία μου. Επίσης, θα γνωστοποιήσω την επιστολή αυτή στους εργαζόμενους της εταιρείας μου, στους πελάτες και τους συνεργάτες μου, καθώς και σε όσα Μ.Μ.Ε. έχουν διασπείρει ψευδείς πληροφορίες για το πρόσωπό μου.


Πιστεύω στην αφοσίωσή σας στο καθήκον,

Μετά τιμής,  Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα».

ΠροηγούμενοΕπόμενο