Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το SYFATHESS Conference 2024

15/2/2024 1:31:20 πμ
Διοργανώνεται από τον Όμιλο Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης διοργανώνει, στις 2 και 3 Μαρτίου 2024, το SYFATHESS Conference 2024 με θέμα: «Φαρμακείο 2024: Νέα εποχή, νέες προκλήσεις», υπό την αιγίδα του Φ.Σ. Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στο PORTO PALACE HOTEL στη Θεσσαλονίκη. 


Το SYFATHESS Conference δίνει το βήμα σε εξέχουσες προσωπικότητες της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου να παρουσιάσουν ομιλίες σχετικά με την επιχειρηματική διοίκηση φαρμακείου, την παρουσία των φαρμακείων στα social media, τις εφαρμογές της AI και την αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας στην καθημερινότητα του φαρμακείου.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για τους φαρμακοποιούς το debate «Προσβασιμότητα του πολίτη στη φαρμακευτική αγωγή - Ελλείψεις φαρμάκων», στο οποίο θα συμμετέχουν οι Σπύρος Νικολαΐδης, πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, Βασίλειος Κοντοζαμάνης, πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα υγείας και Απόστολος Βαλτάς, πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου


Το SYFATHESS Conference απευθύνεται στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης εδώ. 

Χρυσοί χορηγοί: ΒΙΑΝΕΞ - BIAN.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αυτό ανακοινώθηκε στην 1η συνάντηση των Δ.Σ. ΠΦΣ & του Ταμείου
Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου εθνικού προγράμματος «Προλαμβάνω»






Σχετικά άρθρα

Σε 56 χώρες επιτρέπεται ο εμβολιασμός στα φαρμακεία
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)
Τσίμπημα μέλισσας ή σφήκας;
Η f-anazitisi σας βοηθά να το αντιμετωπίσετε!
ΤΕΑΥΦΕ: Έρχεται η δυνατότητα πληρωμής εισφορών σε όλες τις τράπεζες
Αυτό ανακοινώθηκε στην 1η συνάντηση των Δ.Σ. ΠΦΣ & του Ταμείου