Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Valetonina® για έναν αναζωογονητικό ύπνο

24/5/2016 12:34:18 μμ
Από την WinMedica
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 



H WinMedica ανακοινώνει την κυκλοφορία στην ελληνική αγορά της Valetonina®, του νέου συμπληρώματος διατροφής με μελατονίνη και βαλεριάνα για την αντιμετώπιση της αϋπνίας και του jet lag με φυσικό τρόπο.


O πρωτοποριακός σχεδιασμός της Valetonina® επιτρέπει την απελευθέρωση των δύο συστατικών της σε διαφορετικούς χρόνους, εξασφαλίζοντας διπλή και παρατεταμένη δράση.


Αρχικά δρα η Μελατονίνη - φυσική ουσία του οργανισμού που μειώνει το χρόνο επέλευσης του ύπνου και ρυθμίζει τον κιρκάδιο ρυθμό – ενώ στη συνέχεια, απελευθερώνεται η Βαλεριάνα προσφέροντας παρατεταμένο και ήρεμο ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας.


Το αποτέλεσμα είναι ένας αναζωογονητικός ύπνος, αλλά και ένα ευχάριστο ξύπνημα που βελτιώνουν την ευεξία, τη διάθεση και την ανταπόκριση στην καθημερινή δραστηριότητα.


Υπεύθυνος Κυκλοφορίας: WinMedica ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. Οιδίποδος 1-3 και Παράδρομος Αττικής οδού 33-35, 152 38 Χαλάνδρι, Τηλ 210-748882

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή αλλά τη συμπληρώνουν. Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στη συσκευασία.  Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 91443/23-12-2015. Ο Αρ. Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση αδείας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem