Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


UNI-PHARMA: Διαμάντι για την Ελληνική Οικονομία

18/7/2017 11:49:33 πμ
Ειδικό βραβείο για την επιχειρηματικότητα στη Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Ιουλία Τσέτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η διευθύνουσα σύμβουλος της UNI-PHARMA κ. Ιουλία Τσέτη παραλαμβάνει τα βραβεία της από την υπουργό Τουρισμού κ. Ελένη Κουντουρά
Για μια ακόμη χρονιά, η φαρμακοβιομηχανία UNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ ΑΒΕΕ επιλέχθηκε και διακρίθηκε στην κατηγορία: "The most admired enterprises".

H διάκριση αυτή ήταν αποτέλεσμα αξιολόγησης 300 και πλέον επιχειρήσεων, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ., και συγκεκριμένων επιχειρηματικών παραγόντων, όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό και σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η διάκριση απονεμήθηκε στη Uni-Pharma κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής τελετής που διοργανώθηκε από την εταιρεία New Times Publishing υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017 στο ξενοδοχείο Μ. Βρετανία.

Επιπλέον και για πρώτη φορά στο πλαίσιο του θεσμού των «Διαμαντιών» απονεμήθηκε στη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Uni-Pharma, κ. Ιουλία Τσέτη, το ειδικό βραβείο για την επιχειρηματικότητα.

Όπως δήλωσε η κ. Ιουλία Τσέτη κατά την παραλαβή του βραβείου «το διαμάντι και όλα αυτά που συμβολίζει, όπως η διαχρονικότητα, η σταθερή αξία και η διαφάνεια, είναι τα συστατικά της «αδαμάντινης» θωράκισης της εταιρείας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος