Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Trust Wall: Δίκτυο Ανεξάρτητων Φαρμακείων

21/10/2014 12:17:03 μμ
Δίκτυο εμπιστοσύνης για όλα τα φαρμακεία της χώρας σε συνεργασία με τη φαρμακαποθήκη Απ. Παπανικολόπουλος Α.Ε.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, η εταιρεία Παπανικολόπουλος Α.Ε. ανακοίνωσε τη δημιουργία του Trust Wall, του πρώτου Δικτύου Ανεξάρτητων Φαρμακείων στην Ελλάδα. Στο κάλεσμα της εταιρείας ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό περισσότερα από 200 φαρμακεία και τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Απ. Παπανικολόπουλος.


Ο πραγματικά εντυπωσιακός αυτός αριθμός προσέλευσης αποδεικνύει τόσο την ανάγκη ύπαρξης μιας τέτοιας πρότασης, όσο και τη διάθεση να ανακαλύψουν πώς αυτή έχει σχεδιαστεί στην πράξη.

Το Trust Wall, με τον άρτιο σχεδιασμό της παρουσίασης, ικανοποίησε με το παραπάνω τις προσδοκίες των παρευρισκομένων και δίνοντάς τους τον λόγο στο τέλος της εκδήλωσης, δημιούργησε την ευκαιρία να συζητηθούν οι ευκαιρίες τόσο της προσπάθειας όσο και του κλάδου.


Συνοπτικά, στο Trust Wall μπορούν να συμμετέχουν όλα τα φαρμακεία της χώρας, αρκεί να συνεργάζονται με τη φαρμακαποθήκη Απ. Παπανικολόπουλος Α.Ε. με μηδέν κόστος από την πλευρά τους και ποικίλα οφέλη για την επιχείρησή τους. Απαλλαγμένο από συμβόλαια, ρήτρες και μηνιαίες οικονομικές υποχρεώσεις για τα μέλη του, το Trust Wall προσφέρει μοναδικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, όπως ομαδικές αγορές και εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, φάρμακα, ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. κ.λπ., προτάσεις στοχευμένου marketing και συνέργειες με τις φαρμακοβιομηχανίες , ειδικά σχεδιασμένες ενέργειες για την ανάπτυξη πελατολογίου, χρηματοοικονομικές συμβουλές και ποικίλες επιμέρους εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Σημαντική προσθήκη στη λειτουργία του Trust Wall αποτελεί το σύγχρονο λογισμικό-εργαλείο "Quick Deals”, που διευκολύνει αποτελεσματικά την συνεργασία Φαρμακοποιού – Φαρμακαποθήκης σε ευελιξία, πληροφόρηση, έλεγχο σε κάθε κίνηση. Και σίγουρα, όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!


Τα επόμενα βήματά του θα ανακοινωθούν σύντομα! Μέχρι τότε, το Trust Wall, ο πρώτος κύκλος εμπιστοσύνης για τα φαρμακεία, είναι πραγματικότητα και είναι έτοιμο να δεχτεί όσα φαρμακεία επιθυμούν να οχυρωθούν στο δίκτυό του.

 

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο