Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Τριπλή επιβράβευση της Power Health στα Best in Pharmacy 2018

23/7/2018 1:46:58 μμ
Η εταιρεία διακρίθηκε με 3 Silver Best in Pharmacy 2018
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


O Αντώνης Κόσαρης, ο Διομήδης Θεοχαρόπουλος και η Πηγή Αθανασίου της Power Health στα Best in Pharmacy 2018

Tη Δευτέρα 16 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη, στη Βαρυμπόμπη, η τελετή απονομής των Best in Pharmacy 2018, των βραβείων που διοργανώνουν για πρώτη φορά το περιοδικό Φαρμακευτικός Κόσμος και η Boussias Communications.


Κατά την τελετή απονομής ανέβηκαν στο βάθρο τα προϊόντα που διακρίθηκαν για την καινοτομία, τη δυναμική παρουσία στην αγορά και την προτίμησή τους από τους φαρμακοποιούς και το κοινό, ενώ αναδείχθηκαν η επιχειρηματική αριστεία και οι βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του φαρμακείου.


Στην εορταστική καλοκαιρινή βραδιά παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 άτομα, διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, φαρμακοποιοί, πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι.


Η Power Health, η κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων υγείας διακρίθηκε με το Silver Best in Pharmacy 2018, στις παρακάτω κατηγορίες: 

  • Το πιο καινοτόμο νέο προϊόν φαρμακείου:

 

Το Olistel αποτελεί το 1ο Healthy Ageing συμπλήρωμα διατροφής το οποίο προσφέρει ολιστική φροντίδα στη νέα γενιά ενηλίκων, ώστε σώμα και πνεύμα να παραμένουν δραστήρια και γεμάτα ζωντάνια.

  • Καλύτερη εταιρεία προϊόντων φαρμακείου της χρονιάς

 

Η Power Health βραβεύτηκε στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις "Πράξεις Αγάπης" που αγκαλιάζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε κάθε επίπεδο.

  • Καλύτερη εκπαίδευση φαρμακείων σε προϊόν φαρμακείου

 

Η Vitamins Academy αποτελεί την « 1η Ακαδημία Βιταμινών στην Ελλάδα» που επενδύει στη δύναμη της γνώσης.


Το βραβείο για το πιο καινοτόμο προϊόν παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Power Health, Αντώνης Κοσάρης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η καινοτομία αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της εταιρείας και είναι χρέος της να στηρίζει το φαρμακοποιό με καινοτόμες λύσεις.


Στην αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά, αξίες που περνούν από κάθε ισολογισμό και P&L, στο τέλος της ημέρας και που πρέπει να έχει κάθε ελληνική επιχείρηση, αναφέρθηκε ο Διευθυντής Εξαγωγών, Διομήδης Θεοχαρόπουλος.


Tέλος, η Πηγή Αθανασίου, Scientific Affairs Manager ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Power Health για τη δυνατότητα που της προσφέρει να εξελίσσεται μέσα από ένα δυναμικό project, τη "Vitamins Academy", μια ουσιαστικά ανιδιοτελής προσφορά πληροφορίας, γνώσης και εκπαίδευσης πάνω στα φυσικά συστατικά και τις ευεργετικές ιδιότητες των συμπληρωμάτων διατροφής που απευθύνεται προς όλους τους λειτουργούς και επαγγελματίες στον τομέα της Υγείας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν