Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ και Υγείας στην Ελλάδα

15/12/2017 11:56:12 πμ
Από 20 έως 22 Απριλίου 2018
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το πρώτο και μεγαλύτερο φεστιβάλ ΕΥ ΖΗΝ και Υγείας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι.

Για τρεις ημέρες, το Healthy Life Festival θα γίνει το σημείο συνάντησης και ο χώρος έκφρασης όλων όσων ενδιαφέρονται και δραστηριοποιούνται στους τομείς της Ολιστικής-Θεραπευτικής Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ομορφιάς, της Υγιεινής Διατροφής, των Βιολογικών προϊόντων και Συμπληρωμάτων Διατροφής, της ?σκησης, του Εναλλακτικού Τουρισμού, των δραστηριοτήτων Ελεύθερου Χρόνου και της Τέχνης.


Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την ECOPOLIS σε συνεργασία με τη ΔΕΘ HELEXPO και αναμένεται να φιλοξενήσει 25.000 επισκέπτες και 350 εκθέτες, οι οποίοι θα συναντηθούν σε ένα χώρο υψηλών προδιαγραφών 8.000τ.μ.και θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με υπηρεσίες, μεθόδους, νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προϊόντα που θα βελτιώσουν τον τρόπο της ζωής τους και θα εξισορροπήσουν την υγεία τους τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο.


Η έκθεση θα είναι πολύπτυχη αντλώντας υλικό και ιδέες από πολλές πηγές ούτως ώστε η εμπειρία του επισκέπτη να είναι σύνθεση και συνδυαστική. Στο χώρο θα φιλοξενηθούν σχολές ολιστικής προσέγγισης, εναλλακτικών θεραπειών, σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτό-εξέλιξης. Θα προβληθούν ακόμη προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την υγιεινή διατροφή, όπως superfoods, βιολογικά προϊόντα όλων των ειδών, φαρμακευτικά φυτά και φυσικά συμπληρώματα. Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης φυσικά προϊόντα και καλλυντικά ομορφιάς, διάφορα είδη γυμναστικής, yoga, pilates και πολεμικών τεχνών.


Ακόμη θα υπάρχουν εκθέτες από τον χώρο του Ιαματικού και Πολιτιστικού τουρισμού, του αγροτοτουρισμού, των Spa- Hotel και το πεδίο των Υπαίθριων δραστηριοτήτων, της ορειβασίας, των extreme sports και των Hobbies, αλλά και συναφών υπηρεσιών και προϊόντων Γυμναστικής, ειδών camping και άλλου εξοπλισμού.


Ιδιαίτερος χώρος προβλέπεται για την προβολή προγραμμάτων και υπηρεσιών Δημόσιων Φορέων και Οργανισμών, εξειδικευμένου χαρακτήρα που εντάσσονται στη λογική και τη φιλοσοφία του Healthy Life Festival. Επίσης, στο χώρο θα πραγματοποιηθούν Forum, διαλέξεις, βιωματικά σεμινάρια και ασκήσεις, θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια και δεκάδες άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν το τριήμερο σε μια συναρπαστική γιορτή για όσους ενδιαφέρονται να βελτιώσουν ολιστικά τον τρόπο ζωής τους ή ακολουθούν ήδη μια τέτοια φιλοσοφία ζωής.


Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control