Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Το πρόγραμμα του 2ου Ελληνικού Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας

18/5/2017 10:13:21 πμ
Στις 19-21 Μαΐου, στην Αλεξανδρούπολη, από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


To 2ο Ελληνικό Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας, που διοργανώνεται από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου, σε συνεργασία με τα εργαστήρια Φαρμακολογίας και Υγιεινής και Προστασίας του Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ, θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Thraki Palace στην Αλεξανδρούπολη.


Το φετινό συμπόσιο συμμετέχουν οι επιστημονικές εταιρείες: Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης, Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία, Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Σπανίων Παθήσεων και Ορφανών φαρμάκων, ενώ φιλοξενούνται περισσότεροι από 30 ομιλητές, σε 11 θεματικές ενότητες και στρογγυλά τραπέζια. Όλοι οι ομιλητές είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και απόλυτα εξειδικευμένοι στο θέμα που έχουν κληθεί να αναπτύξουν, ενώ αναμένονται και τρεις καθηγητές από το εξωτερικό (ΗΠΑ, Σκωτία).


Στο πρόγραμμα του συμποσίου, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, περιλαμβάνονται επίσης δύο workshops για την εκπαίδευση στη χρήση αναπνευστικών συσκευών, με περιορισμένες θέσεις συμμετοχής.

Τέλος, την Κυριακή 21 Μαΐου στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στο κοινό, με τίτλο «Εμβόλια: Μύθοι και αλήθειες».


Το συμπόσιο χορηγεί 12 μόρια συνεχούς εκπαίδευσης φαρμακοποιών από το ΙΔΕΕΑΦ και 14 μόρια συνεχούς ιατρικής εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ για τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς και στα 20 ευρώ για τους βοηθούς φαρμακείου, ενώ για τους φοιτητές είναι δωρεάν. Στο κόστος περιλαμβάνονται τα coffee breaks, καθώς και το γεύμα του Σαββάτου (20 Μαΐου) στο χώρο του ξενοδοχείου.


Για εγγραφές εδώ ή στη γραμματεία του συμποσίου, από το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες: Φ.Σ.Έβρου, τηλ.: 25511 81020 και 6944528373.

Το συμπόσιο τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ), του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για το Epsilon Smart Ergani Advanced






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο