Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Το DercosAnti-Dandruff DS της Vichy σε νέα οικολογική συσκευασία επαναπλήρωσης

25/10/2023 10:04:49 μμ
Φτιάχνεται με -77% λιγότερο πλαστικό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ως μέρος του προγράμματος L'Oréal for the Future και ως διεθνές δερμοκαλλυντικό brand, εμβληματικό του Ομίλου L'Oréal, η Vichy δεσμεύεται να διευρύνει τα όρια της υγείας για να συμβάλει στην επίλυση των περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κόσμος. 


Το Dercos Anti-Dandruff DS, η κορυφαία λύση που συνιστούν οι δερματολόγοι σε όλον τον κόσμο για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας, διατίθεται σε νέα συσκευασία οικολογικού σχεδιασμού με νέο jumbo μέγεθος 500ml που φτιάχνεται με -77% λιγότερο πλαστικό προσφέροντας τις ίδιες δερματολογικού επιπέδου συνθέσεις. 

Η νέα συσκευασία γίνεται έτσι πιο βιώσιμη, πιο γενναιόδωρη αλλά και πιο συμφέρουσα, προσφέροντας καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής. 


Ο Όμιλος L'Oréal έχει δεσμευτεί ότι το 100% των πλαστικών συσκευασιών του θα είναι, έως το 2025, επαναγεμιζόμενες, επαναχρησιμοποιήσιμες, ανακυκλώσιμες ή κομποστοποιήσιμες, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Ellen MacArthur New Plastics Economy. Η Vichy έχει δεσμευτεί πλήρως σε αυτές τις προκλήσεις και υπόσχεται να κάνει τα υλικά συσκευασίας και τον σχεδιασμό τους, όλα ανακυκλώσιμα.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem