Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

Την εξαίρεσή τους από την κινητικότητα ζητούν οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί

31/7/2013 12:22:44 μμ
Την εξαίρεσή τους από τη διαδικασία της κινητικότητα ζητούν οι νοσοκομειακοί φαρμακοποιοί, με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε την Τετάρτη 31 Ιουλίου η Πανελλήνια Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (ΠΕΦΝΙ).
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η ΠΕΦΝΙ αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της:

 

«Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων με δεδομένη την υπάρχουσα δραματική υποστελέχωση που πλήττει τον κλάδο μας, θεωρεί επιβεβλημένη την εξαίρεση από το μέτρο διαθεσιμότητας-κινητικότητας όλων των συναδέλφων Φαρμακοποιών που υπηρετούν στο ΕΣΥ, καθώς και των υπηρετούντων βοηθών φαρμακείου.
Παράλληλα, τονίζουμε ότι η ενίσχυση των Νοσοκομειακών Φαρμακείων είναι η αναγκαία και ικανή συνθήκη όχι μόνο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αλλά και για τον εξορθολογισμό των απαιτούμενων κονδυλίων».

 

Πηγή: ygeia360.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρά τις συνεχείς προτάσεις της, δεν έχει λάβει ποτέ καμία απάντηση
Τα φαρμακεία 24 νοσοκομείων καλούνται να τα διαθέτουν από τη Δευτέρα 19/05






Σχετικά άρθρα

Απάτες με φόντο την αποστολή ΦΥΚ κατ’οίκον
Εν τω μεταξύ την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις για τη διανομή τους από τα φαρμακεία
Medicines for Europe: Να καταργηθούν οι περιορισμοί στις εξαγωγές φαρμάκων
Μία από τις 5 συστάσεις της για την εμπορική πολιτική στην Ε.Ε.
ΗΠΑ: Νομοσχέδιο για τη διακοπή των διαφημίσεων συνταγογραφούμενων φαρμάκων
Αν ψηφιστεί, οι φαρμακευτικές εταιρείες αναμένεται να κινηθούν νομικά
Μεγάλη πτώση στις μετοχές των φαρμακευτικών εταιρειών
Εν μέσω βομβαρδισμών στη Μέση Ανατολή