Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Τεχνολογικός Εξοπλισμός για σύγχρονες υπηρεσίες ομορφιάς

7/6/2018 11:31:40 πμ
Η κατοχυρωμένη τεχνολογική ευρεσιτεχνία της Espansione, στην καμπίνα ομορφιάς του ελληνικού φαρμακείου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος Espansione σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει μια ευρεία γκάμα ιατρικών συσκευών για τους τομείς της ομορφιάς και της αισθητικής ιατρικής, ενώ παρέχει εκπαιδευτικές καμπάνιες και συμβουλευτικές υπηρεσίες προς στους φαρμακοποιούς, εξασφαλίζοντας τις αποτελεσματικές μεθόδους προώθησης και πώλησης των υπηρεσιών και προϊόντων στους τελικούς καταναλωτές.


Η Espansione διανέμει τα προϊόντα της παγκοσμίως, χάρη σε έναν αριθμό ιατρικών πιστοποιήσεων από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, την καναδική CMDCAS Health Canadian License, τον κανονισμό TGA Australian Health Safety Regulation και την πιστοποίηση Medical CE Europe. Ο όμιλος παρίσταται επίσης σε μεγάλα ιταλικά νοσοκομεία και εξειδικευμένες κλινικές με εξαιρετικά εξελιγμένο χειρουργικό και διαγνωστικό εξοπλισμό, ειδικά στους τομείς της Οφθαλμολογίας, της Νευροχειρουργικής και της Πλαστικής Χειρουργικής.

Τεχνολογία Υoung Again

Το YOUNG AGAIN® συνιστά μια μοναδική τεχνολογία φωτοβιοδιέγερσης και φωτοευδερμίας, η οποία ενισχύει σημαντικά το μεταβολισμό και βοηθά ορισμένα μόρια να διεισδύσουν διαδερμικά (μέσα από την επιδερμίδα στο χόριο). Πρόκειται για τη μοναδική κατοχυρωμένη τεχνολογία, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που αξιοποιεί τα οφέλη του φωτός και της θερμότητας στο 100% με ελάχιστη απόσταση δράσης (5-1 mm). Οι ιστοί δέχονται όλη την ενέργεια που εκπέμπεται χωρίς καμία διασπορά.

  • 5-10mm Φωτοβιοδιέγερση: Το μονοχρωματικό φως που εκπέμπεται από ειδικές διόδους ενεργοποιεί την κυτταρική διεργασία της βιοδιέγερσης. Η ενέργεια του φωτός ενεργοποιεί με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο τη διαδικασία της αναγέννησης του δερματικού ιστού και την παραγωγή κολλαγόνου. Αξιόπιστες επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι αυτή η τεχνολογία που βασίζεται στο φως ενισχύει την αντιγραφή των ινοβλαστών.
  • Φωτοευδερμία: Η βελτιστοποίηση της απορρόφησης των φαρμακοκαλλυντικών προϊόντων που εφαρμόζονται τοπικά, με σκοπό τη βαθύτερη δράση των ενεργών αρχών.

Μηχάνημα EPIC MED

Εξοπλισμός για δερμοκαλλυντική αυτοθεραπεία που ενσωματώνει την αποκλειστική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία YOUNG AGAIN®.

Θεραπεία φωτοβιοδιέγερσης

• Τόνωση της δραστηριότητας των κερατινοκυττάρων (διέγερση της ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος) - αντιγηραντική δράση (Κόκκινο φως).

• Βελτίωση της φάσης επούλωσης και αποκατάστασης του δέρματος (Κόκκινο φως).

• Έλεγχος της έκκρισης των σμηγματογόνων αδένων (Γαλάζιο φως).

• Βακτηριοστατική δράση (Γαλάζιο φως).

Θεραπεία φωτοευδερμίας

• Το φως επαναφορτίζει την 5-τριφωσφορική αδενοσίνη και πυροδοτεί τη χημική αντίδραση του δέρματος και των κυττάρων της τρίχας.

• Η δεκτικότητα των κυττάρων απέναντι στα φαρμακοκαλλυντικά προϊόντα βελτιώνεται και ενισχύεται.

• Ο κινητήρας του κυττάρου γίνεται πιο ισχυρός.

Κατηγορίες αισθητικών θεραπειών

  • Κόκκινη μάσκα προσώπου YOUNG AGAIN® (Τόνωση)
  • Γαλάζια μάσκα προσώπου YOUNG AGAIN® (Δέρμα με ρύπους)
  • Κίτρινη μάσκα προσώπου YOUNG AGAIN® (Λεμφική αποστράγγιση)
  • Υπέρυθρη μάσκα προσώπου YOUNG AGAIN® (Τόνωση σε βάθος)
  • Κόκκινος επίδεσμος χεριών / σώματος YOUNG AGAIN® (Τόνωση)
  • Κόκκινη κάσκα μαλλιών YOUNG AGAIN® (Πύκνωση μαλλιών).

Δερμοαναλυτής BE-CHECK

Το BE-CHECK είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα δερματικής διάγνωσης, το οποίο σας επιτρέπει την προώθηση και πώληση δερματολογικών προϊόντων της επιλογής σας και θεραπειών Young Again.

Προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο εξοπλισμό υψηλής ακρίβειας για τη διάγνωση του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής, συνιστώντας ταυτόχρονα τα πιο κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα.

Αφού φωτογραφίσετε το δέρμα του πελάτη σας, το BE-CHECK συνοψίζει τα αποτελέσματα των εξετάσεων σε ένα γράφημα και προτείνει ανά περίπτωση θεραπείες, τεχνολογικής και καλλυντικής εφαρμογής σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ανίχνευση παραμέτρων

Το BE-CHECK ανιχνεύει τις ακόλουθες παραμέτρους: ενυδάτωση, επίπεδο σμήγματος (ζώνες T και U), πόδια της χήνας, πόρους, μελάγχρωση, ελαστικότητα και επίπεδο γήρανσης. Όλη η ευελιξία σε έναν πολυχρηστικό αναλυτή δέρματος που χωράει στο ένα σας χέρι.

Χαρακτηριστικά ΒE-CHECK

• Ευκολία χρήσης: δεν χρειάζεται να εισαχθούν ή να υπολογιστούν τιμές.

• Αποτελέσματα ακριβείας: επιτρέπει ξεκάθαρη όψη της τρέχουσας κατάστασης του δέρματος χάρη στη σύγκριση με παραμέτρους και εικόνες

• Πλήρης και αυτόματη εκτίμηση των χαρακτηριστικών του δέρματος του πελάτη και ακριβείς ενδείξεις για τις θεραπείες προς πραγματοποίηση, σε συνέργεια με ποια προϊόντα, ποια συχνότητα και ποια διάρκεια.

• Δυνατότητα προσαρμογής καλλυντικών πρωτοκόλλων για εισαγωγή στο λογισμικό με βάση αυτά που χρησιμοποιούνται αποδοτικά στο επαγγελματικό περιβάλλον ή στο σπίτι για παρακολούθηση.

• Μειωμένος χρόνος εξοικείωσης με τη συσκευή, χάρη στο εύκολο λογισμικό του.

• Απομακρυσμένη ενημέρωση λογισμικού με νέες τεχνολογίες ή πρωτόκολλα χωρίς να απαιτείται επένδυση σε νέο εξοπλισμό.


Προσφέρει την μέγιστη ευελιξία κινήσεων χάρη στην περιστρεφόμενη κεφαλή του. Δεν χρειάζεται καλώδια, καθώς συνδέεται ασύρματα με τεχνολογία Bluetooth. Διαθέτει κάμερα υψηλής ανάλυσης 2megapixel με autofocus.


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Επικοινωνία: Πέτρος Τσουμάνης, 693 667 8106 & tsoumanisco@gmail.com
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που προωθεί τη θεσμοθέτησή της
Κυκλοφορεί από τη Medem






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη