Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Τα προϊόντα Klorane αγαπούν την Ελλάδα!

5/7/2013 12:23:48 μμ
Αγοράζοντας τα σαμπουάν με εκχύλισμα Χαμομηλιού και το σαμπουάν με εκχύλισμα Κινίνης της Klorane, δίνεται ως δωρεά ποσό στο GDF, με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται από το ελληνικό κράτος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Η εταιρεία Klorane του γαλλικού πολυεθνικού φαρμακευτικού ομίλου Pierre Fabre δείχνει έμπρακτα την αγάπη της στην Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, στηρίζοντας ως "Υποστηρικτής” το έργο του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Greece Debt Free – Ελλάδα Χωρίς Χρέος. Στo πλαίσιo του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η Klorane προσφέρει 1€ στο GDF για κάθε αγορά από τα δύο προϊόντα "φάρους” της: το σαμπουάν με εκχύλισμα Χαμομηλιού και το σαμπουάν με εκχύλισμα Κινίνης. Συνολικά, έχουν διατεθεί στα φαρμακεία όλης της χώρας 12.000 σαμπουάν Klorane με την ειδική σήμανση. Αυτό το ποσό θα δοθεί ως δωρεά στο GDF με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται από το ελληνικό κράτος. Στη συνέχεια, το GDF θα ακυρώσει τα εν λόγω ομόλογα, βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο στη μείωση του ελληνικού εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα. Επιλέγοντας τα σαμπουάν της Klorane, οι καταναλωτές γίνονται δωρητές και βοηθούν με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο να μειωθεί το ελληνικό εθνικό χρέος.


Στηρίξτε κι εσείς το GDF και την Ελλάδα, απλά αγοράζοντας από το φαρμακείο της γειτονιάς σας τα προϊόντα Klorane που υποστηρίζουν το GDF. Διαδώστε το μήνυμά μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενθαρρύνετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν.

Λίγα λόγια για την Klorane

Η Klorane είναι μια εταιρεία που για περισσότερα από 45 χρόνια έχει συνδέσει το όνομα της με την αγάπη και το σεβασμό στους θησαυρούς του φυτικού κόσμου. Έχοντας ως γνώμονα το πάθος των εθνοβοτανολόγων για τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτών, τα Εργαστήρια Klorane δημιουργούν βοτανολογικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Με σεβασμό στο οικοσύστημα και τους ρυθμούς της φύσης, τα Εργαστήρια Klorane συνδυάζουν την άριστη βοτανολογική τους γνώση με την αναζήτηση απολαυστικών υφών για να σας προσφέρουν προϊόντα προερχόμενα από την "Εξειδίκευση στη βοτανολογία”. Τα εργαστήρια Klorane μεταφέρουν τις αξίες τους μέσω των προϊόντων: αυθεντικότητα, απλότητα και ασφάλεια.

Η Klorane στηρίζει πάντοτε έμπρακτα την Ελλάδα. Το 2007, η KLORANE ανέλαβε τη δενδροφύτευση 10.000 ελαιοδένδρων στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο, στους πρόποδες του όρους Μίνθη. Πρόκειται για μια πράξη ζωής που έλαβε χώρα με τη συμμετοχή του Δήμου Φιγαλείας, τις τοπικές αρχές και το εργαστήριο φαρμακογνωσίας της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών με σκοπό να δώσει μια πνοή ελπίδας στη συγκεκριμένη περιοχή που είχε πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές.


«Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η περίοδος που διανύουμε είναι πολύ δύσκολη και εμείς είμαστε από τους πρώτους που αφουγκραζόμαστε την αγωνία των συνεργατών και των καταναλωτών μας, αφού βιώνουμε καθημερινά τον παλμό της αγοράς . Το 2013 η Klorane δίνει και πάλι το παρόν έμπρακτα συμμετέχοντας στην ενέργεια Greece Debt FreeTM (GDF™). Έτσι με έναν έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο βοηθάμε έξυπνα την Ελλάδα να μειώσει το χρέος της. Ελπίζουμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας», δήλωσε ο Μ.Π. Γιαλούρης, Γενικός Διευθυντής της Pierre Fabre Hellas.

Λίγα λόγια για το Greece Debt Free – Ελλάδα Χωρίς Χρέος…

Αυτή η δωρεά έχει γίνει στο Greece Debt Free – Eλλάδα Xωρίς Xρέος. Το GDF είναι δύο οργανισμοί, αλλά ένα κίνημα. Κάθε οργανισμός έχει τους ίδιους στόχους και κώδικα ηθικής και εργάζεται αποκλειστικά και μόνο προς όφελος του ελληνικού λαού. Το Greece Debt Free Inc. Ιδρύθηκε στις ΗΠΑ και το Greece Debt Free – Eλλάδα Xωρίς Xρέος είναι ένας ελληνικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Οποιοσδήποτε μπορεί να προσφέρει δωρεές και στους δύο φορείς. Το GDF είναι ένα κάθαρα πατριωτικό κίνημα. Είναι μη-πολιτικός, μη-κυβερνητικός και μη-κερδοσοπικός οργανισμός. Το GDF προσπαθεί επίμονα να είναι διαφανές. Οι ιδρυτικές αρχές του GDF κωδικοποιούνται στα καταστατικά των δύο φορέων, που αποκλείουν την πολιτική επιρροή καθώς και την εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε οποιαδήποτε θέση εντός των οργανισμών. Το GDF δεν έχει υπαλλήλους, λειτουργεί από εθελοντές και ενδιαφερόμενους πατριώτες και τα έξοδα λειτουργίας του είναι αμελητέα. Αυτό που κάνει το GDF είναι απλό, αυτοματοποιημένο και αναφέρεται στο καταστατικό μας.

Το GDF δέχεται δωρεές με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται από το ελληνικό κράτος. Στη συνέχεια, το GDF βοηθά στη μείωση του χρέους μέσω της ακύρωσης των εν λόγω ομολόγων, βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο να μειωθεί το Ελληνικό εθνικό χρέος σε βιώσιμα επίπεδα. Τα αυτοκόλλητα με την ειδική σήμανση του GDF εκδίδονται σε άτομα και επιχειρήσεις ως αναγνώριση των δωρεών που έχουν ήδη γίνει.

O Πέτρος Νομικός, ιδρυτής και διαχειριστής του GDF, δηλώνει: "Ευχαριστούμε την εταιρεία Klorane – Pierre Fabre Hellas για την πρωτοβουλία τους. Προτείναμε στην Klorane να χρησιμοποιήσει το GDF banner 1€ σε επιλεγμένα προϊόντα, ώστε με κάθε αγορά ένας καταναλωτής μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί το εθνικό χρέος μας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ειδική έκδοση από την BOUSSIAS Media και «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής»
Στην Ελλάδα κάθε χρόνο διαγιγνώσκονται περίπου 67.000 νέα κρούσματα






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»