Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Τα drones αναζητούν αγνοούμενους και συμμετέχουν στις διασώσεις

19/4/2018 12:33:48 μμ
Ελληνική εταιρεία προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πλέον η τεχνολογία κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Όχι με ένα ζευγάρι «μαγικά φτερά» αλλά με τα drones που πετούν και καταγράφουν τον κόσμο μας από ψηλά.


Πρόσφατα η εταιρεία flygreecedrone ένωσε τις δυνάμεις της με τη Γραμμή Ζωής - Silver Alert 1065 και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) με σκοπό να βοηθήσει εθελοντικά στην αποτελεσματικότερη αναζήτηση αγνοουμένων ή ανθρώπων που χρειάζονται άμεση βοήθεια μέσω της χρήσης σύγχρονων drones.


Η flygreecedrone ενεργώντας πάντα με γνώμονα την κοινωνική της ευαισθησία απέναντι σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, αλλά και με την πολυετή εμπειρία της στο χειρισμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών, κινητοποιείται άμεσα για τον έγκαιρο εντοπισμό κάθε εξαφανισμένου (σε δύσβατες και μη περιοχές) και το αίσιο τέλος για εκείνον και την οικογένειά του. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν ήδη 82 χλμ. πτήσεων σε 16 αποστολές για την ανεύρεση ηλικιωμένου στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής.


Εναέριες βιντεοσκοπήσεις, εικονικές επισκέψεις, πανοραμικές φωτογραφίες, από διαφορετικά υψόμετρα και γωνίες προσέγγισης, συνθέτουν το μυστικό για μια συναρπαστική παρουσίαση διαφορετικών γωνιών και τοπίων. Τα οφέλη βέβαια με την χρήση των σύγχρονων drones είναι πολλαπλά. Τα πτητικά αυτά μέσα εκτός από εντυπωσιακά βίντεο και φωτογραφίες, έχουν και ρόλο σωτήριο, όταν κινδυνεύει μια ανθρώπινη ζωή.


Μπορούν να εντοπίσουν και να προλάβουν άμεσα μια εστία φωτιάς που τείνει να εξαπλωθεί, πετώντας πάνω από μια δυσπρόσιτη περιοχή, χωρίς να κινδυνεύσει ανθρώπινη ζωή. Μπορούν επίσης να συνεισφέρουν στην παρακολούθηση λουόμενων σε δημοφιλείς παραλίες και πολλές φορές να λάβουν ενεργό ρόλο σε προσπάθειες διάσωσης με σωσίβια.


Για περισσότερες πληροφορίες www.flygreecedrone.gr

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
Έρευνα από το «'Αλμα Ζωής» και το LabHTA






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους