Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Σύγχρονες τεχνολογίες για προϊόντα υψηλής ποιότητας

2/4/2018 1:01:59 μμ
Σε τι ξεχωρίζουν τα επιδεσμικά και ορθοπεδικά προϊόντα Master Aid
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η πλήρης σειρά επιδεσμικών και ορθοπεδικών προϊόντων Master Aid αποτελούν την αξιόπιστη λύση για κάθε είδους τραύμα. 

Κατασκευάζονται από την εταιρεία Pietrasanta Pharma S.p.A. που έχει πιστοποιηθεί με UNI EN ISO 9001 και UNI CEI EN ISO 13485.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις της Pietrasanta Pharma S.p.A. εκτείνονται σε 25.600m2 στην περιοχή Luca της Ιταλίας, Εκεί στεγάζονται τα γραφεία, το εργοστάσιο παραγωγής και η αποθήκη.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Η χρήση σύγχρονων συστημάτων ανάλυσης και ελέγχου καθώς και η συστηματική επιθεώρηση των υλικών, που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Οι έλεγχοι διεξάγονται σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά και σε όλα τα στάδια της παρασκευής τους, από την προέλευση των πρώτων υλών έως την ολοκλήρωση του κύκλου παραγωγής. Όλα τα προϊόντα υποβάλλονται σε δερματολογικές δοκιμές.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η Pietrasanta Pharma S.p.A. χρησιμοποιεί σε όλα τα αυτοκόλλητα προϊόντα της μια υποαλλεργική κόλλα χωρίς διαλύτες και χωρίς παράγωγα Latex. Δημιουργείται με τη διαδικασία θερμικής τήξης (Hot-Melt pressure) με υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία εγγυάται την άριστη προσκόλληση στο δέρμα χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Η διαδικασία Hot-Melt pressure έχει «καθαρό» κύκλο παραγωγής, αφού δεν απελευθερώνει διαλύτες που είναι βλαβεροί για το περιβάλλον.

Γι' αυτόν το λόγο τα προϊόντα Master Aid είναι τόσο ξεχωριστά.

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία Pietrasanta Pharma S.p.A. χρησιμοποιεί σύγχρονης τεχνολογίας αυτοματοποιημένα μηχανήματα σε ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής των επιδεσμικών της προϊόντων. Ο μηχανικός εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος να ολοκληρώνει και να ικανοποιεί τις εξειδικευμένες ανάγκες του κύκλου εργασιών της εταιρείας, που συνεπάγεται ότι τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά τα μηχανήματα προσαρμόζονται στις ειδικές ανάγκες, τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων προϊόντων.


Το υψηλό επίπεδο αυτοματισμού, σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό και τους ελέγχους που διεξάγονται από το εξειδικευμένο προσωπικό, αποδίδει υψηλά ποιοτικά αποτελέσματα που σπάνια συναντώνται στον τομέα των προϊόντων επίδεσης.


Η διαχείριση της πιστοποίησης ποιότητας είναι θεμελιώδης για την Pietrasanta Pharma. Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να διατηρείται το πρότυπο άριστης ποιότητας, ώστε να πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στο στόχο του «μηδενικού ελαττώματος».

Από την εταιρεία Health Plus S.A.
Αθήνα: Λεωφ. Αγίας Μαρίνας 9, ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου, 19400, Κορωπί • τηλ.: 801.700.77.01 (αστική χρέωση), 2109641.162 • fax: 210.9600.954 • e-mail: info@health-plus.gr • web site: www.health-plus.gr 
Θεσσαλονίκη: Μακρυγιάννη 42, 57001, Θέρμη • τηλ./fax: 2310.540575.
Αντιπρόσωπος Κύπρου: ΙΑΜΑ PHARMACEUTICALS Ltd • τηλ.: 2520.9500.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος
31/3/2024 9:33:35 μμTop Pharma Launches 2023
Η έκδοση που συγκεντρώνει τη δράση όλης της αγοράς για ένα ολόκληρο έτος






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη