Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Στρατηγική συνεργασία Βιανέξ-Janssen

9/11/2017 11:55:55 πμ
Αφορά την προώθηση και διανομή δύο φαρμακευτικών προϊόντων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε νέα στρατηγική συνεργασία, η οποία αφορά την προώθηση και διανομή από τη Βιανέξ δύο καταξιωμένων φαρμακευτικών προϊόντων της Janssen, προχώρησαν οι δύο φαρμακευτικές εταιρείες.


Πρόκειται για το σκεύασμα παλιπεριδόνης παρατεταμένης αποδέσμευσης (ΠΑ) και της ραμπεπραζόλης. Η παλιπεριδόνη (ΠΑ) ανήκει στην κατηγορία των αντιψυχωσικών φαρμάκων και ενδείκνυται για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας σε ενήλικες και εφήβους 15 ετών και μεγαλύτερους, καθώς και για τη θεραπεία της σχιζοσυναισθηματικής διαταραχής σε ενήλικες. Η νατριούχος ραμπεπραζόλη ενδείκνυται κυρίως για τη θεραπεία του έλκους του δωδεκαδακτύλου, του καλοήθους γαστρικού έλκους, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, ενώ ευρεία είναι η χρήση της στην εκρίζωση του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού.


Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο ανάπτυξης των δύο εταιρειών, με την οποία μεγιστοποιούν τα οφέλη προς τους ασθενείς, ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιούν τους δεσμούς τους με την ιατρική κοινότητα, μέσω αξιόπιστων θεραπευτικών λύσεων.


Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Βιανέξ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τονίζει: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τη Janssen στην οικογένεια της Βιανέξ. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία και γι? αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Από την πλευρά του ο  διευθύνων σύμβουλος της Janssen Ελλάδος/Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, αναφέρει: «Η σύναψη της στρατηγικής συνεργασίας με τη Βιανέξ συμβάλλει στην αύξηση της απασχόλησης στη χώρα μας, στην περαιτέρω συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Επιπλέον συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων ασθενών, καθώς και στην πρόσβασή τους σε καινοτόμες, υψηλής αξίας θεραπείες, μια εξαιρετικά σημαντική προτεραιότητα για την εταιρεία μας».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο επίκεντρο της συνεργασίας η περίθαλψη, τα φάρμακα και οι μείζονες υγειονομικές κρίσεις
Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ στηρίζει πάντα την εκπαίδευση και επενδύει σε αυτήν






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας