Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Στη 2η θέση παγκοσμίως η LEO Pharma στη διαφάνεια των κλινικών μελετών

8/9/2017 11:11:10 πμ
Διαθέσιμα στο κοινό όλα τα αποτελέσματα των μελετών της σε ασθενείς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η LEO Pharma αναδείχθηκε ηγέτης στον τομέα της διαφάνειας των κλινικών μελετών κατόπιν της δημοσίευσης των ευρημάτων από τον έλεγχο που πραγματοποίησε η AllTrials.

Συγκεκριμένα, η LEO Pharma κατέλαβε τη δεύτερη θέση μεταξύ των 50 φαρμακευτικών εταιρειών που αξιολογήθηκαν. Η AllTrials είναι μια διεθνής εκστρατεία που επιδιώκει την καταγραφή κάθε κλινικής μελέτης, παρελθούσης και παρούσης, και την αναφορά των αποτελεσμάτων της. Η κατάταξη αξιολογεί το βαθμό δέσμευσης των εταιρειών στην πολιτική που ακολουθούν για τη δημοσιοποίηση εγγραφών, την περίληψη ευρημάτων, των ολοκληρωμένων εκθέσεων (CSR) και των προσωπικών δεδομένων ασθενών (IPD) από τις κλινικές μελέτες.


Η LEO PHARMA ως μία εταιρεία που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διαφάνειας δεδομένων, υποστήριξε από νωρίς την ανάγκη για περισσότερη διαφάνεια, παγκοσμίως. Από τότε, το 2013, έως σήμερα η LEO PHARMA έχει καταστήσει διαθέσιμα στο κοινό τα δεδομένα κλινικών μελετών που χρονολογούνται από το 1990 και θα καταστήσει διαθέσιμα προσωπικά δεδομένα ασθενών, εφόσον ζητηθούν, σε πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες/ερευνητές. Η δέσμευση της εταιρείας για διαφάνεια και επικέντρωση στον ασθενή εξελίχθηκε με την ολοκλήρωση ενός καινοτόμου έργου για την ανάπτυξη περιλήψεων σε κατανοητή γλώσσα για τους ασθενείς και άλλους ενδιαφερόμενους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ
Οι ρυθμίσεις στο νέο νομοσχέδιο του υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα