Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Σειρά CLARIMATTE από τη REN Skincare: εξισορροπώντας το μικτό – λιπαρό δέρμα

27/5/2015 12:40:49 μμ
Με 15 χρόνια παρουσίας σε περισσότερες από 50 χώρες, η εταιρία που το όνομά της σημαίνει Καθαρό, δε θα μπορούσε παρά να διαθέτει μια εξαιρετική σειρά από 4 προϊόντα αφιερωμένα στην περιποίηση του μικτού - λιπαρού δέρματος.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Με σύνθεση 100% από βιο-ενεργά συστατικά, όπως φλαβονοειδή από εκχύλισμα Mayblossom, Σαλικυλικά από φλοιό ιτιάς και Αιθέρια Έλαια Λεβάντας, τα 4 απολαυστικά προϊόντα της σειράς CLARIMATTE της REN εξισορροπούν το μικτό δέρμα. Η επιδερμίδα ανακτά την αίσθηση άνεσης και ζωντάνιας, με όψη χωρίς γυαλάδα αλλά γεμάτη λάμψη.

  • T-ZONE CONTROL CLEANSING GEL: Τζελ καθαρισμού προσώπου με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Εξισορροπεί την λιπαρότητα στο δέρμα στη ζώνη Τ.
  • INVISIBLE PORES DETOX MASK: Αποτοξινωτική μάσκα πηλού μελετημένη να μειώνει το μέγεθος των πόρων και να αφήνει το πρόσωπο καθαρό, απαλό και τονισμένο.
  • CLARIFYING TONER: Δροσιστική, απολεπιστική λοσιόν με αντιμικροβιακή δράση που αποσυμφορίζει τους πόρους και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα δίνοντας στο πρόσωπο όψη καθαρή, ομοιόμορφα τονισμένη και απαλή.
  • T-ZONE BALANCING GEL-CREAM: Ελαφριάς σύνθεσης ενυδατική κρέμα, εξισορροπεί τη λιπαρότητα, ενυδατώνει και χαρίζει στο δέρμα ματ όψη χωρίς γυαλάδες.

Η φιλοσοφία της REN συνοψίζεται σε 3 λέξεις: Απόδοση – Αγνότητα – Απόλαυση. Όχι τυχαία. Όλα τα προϊόντα της εταιρίας χαρακτηρίζονται για την υψηλή αποτελεσματικότητά τους χάρις στα φυσικά βιοενεργά συστατικά τους και για τις απολαυστικές υφές τους. Η REN είναι αγγλική εταιρία που ιδρύθηκε το 2000. REN σημαίνει Καθαρό στα Σουηδικά, ερμηνεία που αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία στη καθαρή σύνθεση των προϊόντων, απαλλαγμένων από συνθετικά συστατικά, και την μέριμνα της εταιρίας για το περιβάλλον.












Αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων REN Skincare στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρεία GA STAMATIS, με έδρα τη Λευκωσία και υποκατάστημα στην Αθήνα. Τα προϊόντα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία.


Στοιχεία επικοινωνίας:
GA STAMATIS & CO HELLAS – Ελλάδα
Παραδείσου 51 Μαρούσι, 15125
Τηλ: +30 210 68 52 800 / Fax: +30 210 68 52 801
info@stamatis.eu
GA STAMATIS & Co Ltd – Κύπρος
Ανδρέα Αραούζου 27, 1076 Λευκωσία
Τηλ: +357 22 257 200 / Fax: +357 22 257 300
info@stamatis.com

 


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Γράφει ο Σπύρος Παπαγεωργίου, Επίκουρος Καθηγητής Χημείας στην Κοσμητολογία-Βιομηχανική Παραγωγή Καλλυντικών & Ιατροτεχνολογικών προϊόντων, Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Μέσω του Ldbpartnershop.gr από την L’Oreal Dermatological Beauty






Σχετικά άρθρα

Η πρώτη τσίχλα με προβιοτικά για αδυνάτισμα στην ελληνική αγορά
Τσίχλα μαστίχας sugar free με προβιοτικά και ψευδάργυρο
Pharmasept Baby Care: Η πρώτη φροντίδα μετά τη μαμά
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Podia Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού
CeraVe: Η επανορθωτική κρέμα Advanced Repair Ointment έρχεται στην Ελλάδα
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού