Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Race for the Cure: Τρέξε, γιόρτασε, στήριξε τον αγώνα για τον καρκίνο του μαστού

3/7/2017 11:32:28 πμ
Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «'Αλμα Ζωής» διοργανώνει το Greece Race for the Cure® για 9η συνεχή χρονιά, με την έγκριση της αμερικάνικης οργάνωσης Susan G. Komen και σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).


Το Race for the Cure® είναι ένας αγώνας – θεσμός στον παγκόσμιο χάρτη, με συμμετοχή 150 πόλεων παγκοσμίως και εκατομμυρίων ατόμων.


2 χιλιόμετρα περίπατος, 5 χιλιόμετρα αγώνας δρόμου και χιλιάδες συμμετέχοντες κάνουν το Greece Race for the Cure ® τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® παγκοσμίως, μία μεγάλη γιορτή, μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, με συγκίνηση, δυναμισμό και μοναδική ατμόσφαιρα.


Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, ο Σύλλογος προσκαλεί γυναίκες, άνδρες και παιδιά στον περίπατο 2 χιλιομέτρων ή στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία το Ζάππειο και με στόχο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω των χρημάτων που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο, εκατοντάδες γυναίκες βοηθιούνται στη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους και στηρίζονται ψυχολογικά.


Οι ηλεκτρονικές εγγραφές άνοιξαν! Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας, είτε ατομικά είτε σε ομάδα, συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στο: https://www.greecerace.gr/registration/

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου
Είναι εξίσου σημαντική με την επισιτιστική και ενεργειακή αυτονομία, ανέφεραν στελέχη της εταιρείας






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους