Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Πού μπορούν να απευθυνθούν πλημμυροπαθείς φαρμακοποιοί

16/11/2017 9:25:35 πμ
Έκτακτη ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (ΦΣΑ) έβγαλε έκτακτη ανακοίνωση, λόγω της καταστροφής που προκάλεσαν στη δυτική Αττική οι πλημμύρες.

Με την ανακοίνωση ενημερώνει τους πληγέντες φαρμακοποιούς ότι μπορούν να απευθυνθούν στο Σύλλογο, προκειμένου να λάβουν οδηγίες σχετικά τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν για να πάρουν αμέσως τη βοήθεια που απαιτείται για να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η απόφαση του ΦΣΑ να βοηθήσει πάση θυσία τα μέλη του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή "αποδεικνύει την έννοια της συλλογικότητας ως το μοναδικό όπλο για να ξεπερνάμε τα αναπάντεχα και δύσκολα πολλές φορές προβλήματα που προκύπτουν από την καθημερινότητα".


"Ο ΦΣΑ είναι δίπλα σας" καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.


Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Λουράντος ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου μέσω facebook ότι επικοινώνησε με τον τομεάρχη της περιοχής Σωτήρη Λουκόπουλο και έμαθε ότι τρία φαρμακεία έχουν πάθει ολική καταστροφή. Σήμερα θα επισκεφθεί την περιοχή και ο ίδιος.


Ταυτόχρονα, και η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές στις επιχειρήσεις τους να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής, ενώ όσοι έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές στα σπίτια τους μπορούν να απευθυνθούν στους Δήμους τους, ώστε να λάβουν αποζημίωση. Αποζημίωση μπορούν να ζητήσουν και όσοι έχουν να δηλώσουν καταστροφές σε φυτική και ζωική παραγωγή, από τους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ – ΕΛΓΑ των δήμων τους, καθώς αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΛΓΑ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τι σημαίνει αυτό για τους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο