Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Πόσα συνέδρια παρακολουθεί ένας φαρμακοποιός το χρόνο;

15/1/2018 11:17:01 πμ
Και πόσο ωφελείται από αυτά;
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


To Pharmacy2020 γράφει για το ελληνικό φαρμακείο


Ακόμα κι αν η δουλειά σάς αφήνει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, οι εξελίξεις στο χώρο του φαρμακείου -σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο- είναι καταιγιστικές. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που επιβάλλουν να παρακολουθείτε, κάποια έστω, από τα αξιόλογα συνέδρια που διοργανώνονται. Οι λόγοι είναι σαφείς.


Παίρνετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Η παρουσία σας στον ίδιο χώρο με συναδέλφους και έμπειρους συμβούλους βοηθάει σίγουρα να απαντήσετε σε πολλά από τα προβλήματα που σας απασχολούν. Στα συνέδρια, έμπειροι σύμβουλοι τοποθετούνται και αναλύουν θέματα μάρκετινγκ, επικοινωνίας, τεχνολογίας, οργάνωσης και logistics. Κάποια από αυτά τα θέματα σίγουρα προβληματίζουν και εσάς. Η συζήτηση με τους ειδικούς θα ανοίξει τους ορίζοντές σας και θα εμπλουτίσει τις ιδέες σας για το πώς θα βελτιώσετε την επιχείρησή σας.


Συγχρονιζόσαστε με τις εξελίξεις. Στη χώρα μας συντελείται κοσμογονία στο χώρο του φαρμακείου. Οι εξελίξεις τρέχουν και ο καλύτερος τρόπος να μείνετε συντονισμένοι με την τρέχουσα πραγματικότητα είναι να συγχρωτίζεστε με τους ειδικούς στον τομέα σας, με αυτούς που εν πολλοίς καθορίζουν τις εξελίξεις, καθώς και με τους συναδέλφους σας.


Δικτυώνεστε. Μαγική λέξη το networking, αρκεί από μόνη της για να σας ωθήσει να παρακολουθήσετε ένα συνέδριο του κλάδου σας. Θα συναντήσετε άλλους φαρμακοποιούς, καθώς και εμπειρογνώμονες και ηγέτες στη βιομηχανία του φαρμάκου, θα ανταλλάξετε ιδέες, επαγγελματικές κάρτες, θα ακούσετε καινούργια πράγματα. Με έναν λόγο, θα πάτε ένα βήμα παραπέρα από εκεί που είστε.


Παρακολουθείτε workshops. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι μεταγγίζουν τη γνώση τους σε κρίσιμα θέματα λειτουργίας, οργάνωσης, επέκτασης του φαρμακείου. Γνώσεις που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη του φαρμακείου σας και την επαγγελματική σας ανέλιξη.


Τέλος, ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα είναι πάντοτε αναγκαίο. Παίρνοντας απόσταση από τα καθημερινά προβλήματα και συζητώντας τα με τους συναδέλφους σας, αναζωογονείστε και επιστρέφετε στην εργασία σας με ανανεωμένη ενέργεια και κίνητρο.


To παρόν άρθρο αποτελεί αναδημοσίευση.

Πηγή: http://www.pharmacy2020.gr/

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου
Επιτήδειοι άδειασαν από Prolia τα φαρμακεία δύο νομών
Η Αγάπη Ακριτίδου, υπεύθυνη του Τμήματος Αγορών του ΣΦΗΠ, εξηγεί στο f.daily τα περιστατικά