Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Pharmasept Scalp Biome: Σαμπουάν νέας γενιάς με πρεβιοτικά

21/11/2023 11:13:50 μμ
Στα φαρμακεία από τη Pharmasept
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η PHARMASEPT παρουσιάζει τη νέα σειρά σαμπουάν νέας γενιάς με πρεβιοτικά, Scalp Biome, που προσφέρει ολιστική προσέγγιση στην αποκατάσταση του μικροβιώματος και των διαταραχών του τριχωτού της κεφαλής, με φυσικό τρόπο, χωρίς τη χρήση επιθετικών χημικών και συντηρητικών. 


Τα σαμπουάν Scalp Biome συμβάλλουν στην εξυγίανση και περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής, αντιμετωπίζοντας κλινικά αποδεδειγμένα, τα συμπτώματα ξηρής και λιπαρής πιτυρίδας, ξηροδερμίας, λιπαρότητας, ερεθισμού, ερυθρότητας και κνησμού. Η νέα σειρά περιλαμβάνει:

  • Dry Dandruff Shampoo: Ρύθμιση και αντιμετώπιση συμπτωμάτων ξηρής πιτυρίδας, ξηροδερμίας, κνησμού και ερυθρότητας. Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση της πιτυρίδας και των ορατών νιφάδων κατά 57% και μείωση του κνησμού κατά 45% , μετά από χρήση 28 ημερών.*
  • Oily Dandruff Shampoo: Ρύθμιση υπερέκκρισης σμήγματος και αντιμετώπισης συμπτωμάτων λιπαρότητας, λιπαρής πιτυρίδας, κνησμού και ερυθρότητας. Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση της πιτυρίδας και των ορατών νιφάδων κατά 60% και μείωση του κνησμού κατά 40% , μετά από χρήση 28 ημερών.*
  • Soothing Shampoo: Καταπράυνση και ενυδάτωση του ευαίσθητου τριχωτού, ελαχιστοποίηση των ερεθισμών, κνησμού και ερυθρότητας.

Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση ερεθισμών κατά 65%, μείωση του κνησμού κατά 45% και μείωση ερυθρότητας κατά 72%, μετά από χρήση 28 ημερών.*

Τα σαμπουάν Scalp Biome είναι δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητες επιδερμίδες, με 0% SULFATES – SILICONES – COLORANTS – PARABENS.

*in vivo μελέτες με κλινική αξιολόγηση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας






Σχετικά άρθρα

Podia Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης για το Διαβητικό Πόδι
H καθημερινή επιλογή για άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη
Pharmasept Hygienic Shower Cream
23/4/2024 7:15:07 πμPharmasept Hygienic Shower Cream
Νέο κρεμώδες αφρόλουτρο εντατικής ενυδάτωσης & θρέψης
Η Vichy και το ελληνικό brand Nidodileda υποδέχονται το καλοκαίρι 2024
Με ένα μοναδικό summer pouch και την αντηλιακή σειρά Capital Soleil
Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem