Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Π.Φ.Σ.: Προκήρυξη αρχαιρεσιών για το Δ.Σ.

24/4/2017 10:00:19 πμ
Λεπτομέρειες για τις προθεσμίες και τη διαδικασία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στις 24 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, οι φαρμακοποιοί θα προσέλθουν στις κάλπες, προκειμένου να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες του κλάδου για την ανάδειξη:

  • 15 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.)
  • 5 τακτικών και 5 αναπληρωματικών μελών του Ανώτατου Φαρμακευτικού Πειθαρχικού Συμβουλίου κατά την εξής αναλογία: α) 3 τακτικά και 3 αναπληρωματικά μέλη από τους τακτικούς αντιπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, β) 1 τακτικό και ένα 1 αναπληρωματικό μέλος από τους τακτικούς αντιπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιώς και 1 τακτικό και ένα 1 αναπληρωματικό μέλος από τους τακτικούς αντιπροσώπους των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας, πλην Αττικής και Πειραιώς.

Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας και των δηλώσεων των συνδυασμών γίνονται δεκτές μέχρι και τις 22 Μαΐου 2017, ημέρα Δευτέρα.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για μέλος είτε του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Φ.Σ. είτε του Ανώτατου Φαρμακευτικού Πειθαρχικού Συμβουλίου (τακτικό ή αναπληρωματικό), θα πρέπει ρητώς, σαφώς και ορισμένως να αναφέρουν στην αίτηση υποψηφιότητας που θα υποβάλουν για ποιο αξίωμα θέτουν υποψηφιότητα και με ποιο συνδυασμό, διαφορετικά κατέρχονται στις αρχαιρεσίες ως ανεξάρτητοι – μεμονωμένοι υποψήφιοι.

Επίσης, η αίτηση υποψηφιότητας θα πρέπει να φέρει υπογραφή και σφραγίδα του φαρμακείου του τακτικού αντιπροσώπου. Στην αίτηση το όνομα του υποψηφίου θα πρέπει να αναγράφεται στην κανονική μορφή και όχι στο υποκοριστικό του, το δε υποκοριστικό όνομα μπορεί να αναφέρεται εντός παρενθέσεως μετά το κύριο όνομα.

Όσο για τους υποψήφιους συνδυασμούς, θα πρέπει να υποβληθούν δηλώσεις με τη λίστα των ονοματεπώνυμων των υποψηφίων τους (άρθρο 22 του Ν. 3601/1928 ως σήμερα ισχύει), με την ίδια προθεσμία (14:00 στις 22 Μαΐου 2017). Η δήλωση αυτή θα πρέπει να αναφέρει τον τίτλο του συνδυασμού, ο οποίος θα αναγράφεται στα ψηφοδέλτια.


Ο νομικός σύμβουλος του Π.Φ.Σ. Ηλίας Δημητρέλλος θα είναι διαθέσιμος στους υποψηφίους για πληροφορίες και απορίες που αφορούν τη διαδικασία και την κείμενη νομοθεσία των αρχαιρεσιών του Π.Φ.Σ.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Καθορίζονται στο πρόσφατο νομοσχέδιο του υπ. Υγείας
Επιβραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές επικοινωνίας στην αγορά του φαρμάκου και των προϊόντων υγείας






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο