Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Π.Φ.Σ.: Πρόγραμμα δανείων επιχειρηματικής ανάπτυξης

12/7/2013 5:51:55 μμ
Ενημέρωση προς τους συναδέλφους για το νέο πρόγραμμα δανείων για την κάλυψη επιχειρηματικών εξόδων των φαρμακείων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η ενημέρωση του Π.Φ.Σ. έχει ως εξής:

 

«Πρόγραμμα χαμηλότοκων δανείων για την ενίσχυση της ρευστότητας και των φαρμακείων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πρόγραμμα «Δανείων Επιχειρηματικής ανάπτυξης» αφορά και φαρμακεία για τη χρηματοδότηση αγοράς φαρμάκων, πρώτων υλών και γενικών εξόδων της επιχείρησης.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να απευθυνθούντο συντομότερο δυνατόνστην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται, γιατί το συνολικό ποσό που θα διατεθείείναι συγκεκριμένο και απορροφάται με γοργούς ρυθμούς και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Τα χορηγούμενα δάνεια είναι από 10.000 έως 300.000 Ευρώ, διάρκειας έως 48 μηνών και με επιτόκιο από 3,90 έως 4,45%».

 

Δείτε εδώ τη σχετική ενημέρωση του Φ.Σ.Θ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Σε ακμή τα online φαρμακεία παγκοσμίως
Σύμφωνα με πρόσφατη ανάλυση της S&S Insider
Παράνομη διακίνηση ΜΗΣΥΦΑ από την BOX
Έγινε εκ παραδρομής απαντά η εταιρεία
ΠΦΣ: Η υποβολή τιμολογίων για το πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» στις 16-26 κάθε μήνα
Τα δικαιώματα των φαρμακοποιών για τον Μάιο αναρτήθηκαν