Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Ο Μανδραγόρας του Νικολό Μακιαβέλι ξανά στο σανίδι

16/11/2016 12:31:53 μμ
Από την θεατρική ομάδα "Ψυχής Ίαμα"
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



 Ξεκινά ο Β΄ κύκλος παραστάσεων της επιτυχημένης θεατρικής ομάδας «ΨΥΧΗΣ ΙΑΜΑ» με το έργο Μανδραγόρας του Νικολό Μακιαβέλι.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19/11 6:15 μ.μ., την Κυριακή 20/11 9:15 μ.μ., το Σάββατο 26/11 6:15 μ.μ. και την Κυριακή 27/11 9:15 μ.μ.


Λίγα λόγια για το έργο


Μέσα από συνεχείς δολοπλοκίες, παρεξηγήσεις και κωµικές ανατροπές, ο συγγραφέας επισηµαίνει µε εκπληκτική διαύγεια ότι η ανθρώπινη συµπεριφορά δεν κρίνεται τελικά από το αν τηρούνται οι κανόνες της ηθικής αλλά από το ποθούµενο αποτέλεσµα. Ο πολιτικός, ο κληρικός, ο πλούσιος φεουδάρχης ή αστός, δεν αξιολογούνται µε το µέτρο της ηθικής αλλά από τον βαθµό επιτυχίας των σκοπών τους, ανεξάρτητα από τους τρόπους που χρησιµοποιούν και τους όρους που επιβάλλουν ώστε να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Το αποτέλεσµα, ο σκοπός, δίνει αγγελικά φτερά, καθαγιάζει τα µέσα!...


Το έργο σκηνοθέτησε και πάλι η ηθοποιός και σκηνοθέτης Τόνια Μάνεση. Τα σκηνικά και τα κοστούµια επιµελήθηκαν, όπως και στον "Θείο Βάνια” η σκηνοθέτης και η Φλωρέττα Μαργιώλη. Η µουσική ανήκει στον Κώστα Γαρδίκη ενώ τα τραγούδια της παράστασης έγραψε ο Νίκος Γράβαρης. Να σηµειώσουµε ακόµη ότι το µουσικό κοµµάτι της εισαγωγής είναι του Μάνου Τσίτουρα ενώ ο έµµετρος πρόλογος και οι στίχοι των τραγουδιών της παράστασης γράφτηκαν από τον Μανόλη Μαυρολέων.


Στο έργο εµφανίζονται οι: Μάνος Κωνσταντινίδης, Παναγιώτης Ζερβογιάννης, Τώνια Καµπανάρου, Χαϊγκουή Κουντακτζιάν, Μάριος Τζανακάκης, Πέτρος Κασαρτζιάν, Χαράλαµπος Πετρόχειλος και Νίκος Γράβαρης.


Θέατρο «Κάτω Από Τη Γέφυρα» Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945068288 ώρες: 10:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»