Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Multimedia

τελευταία νέα


Ο Λ. Παπαγεωργόπουλος στο ΣΚΑΙ στις 19/6

20/6/2013 8:06:39 πμ
«Πέρασε τροπολογία για να διευκολυνθούν οι ροές. Τα μισά χρήματα είναι ήδη έτοιμα. Είναι καλοί μας συνεργάτες οι φαρμακοποιοί»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

"Πέρασε τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα να διευκολυνθούν οι ροές από τα ληξιπρόθεσμα (1,5 δισ.), τα μισά χρήματα είναι ήδη έτοιμα για τους γιατρούς, θεραπευτές, για τους φαρμακοποιούς, για τους κλινικάρχες για να δοθούν στην αγορά. Υπήρχε μια εσφαλμένη κατά την άποψή μου ερμηνεία κατά το γράμμα του νόμου από το ελεγκτικό συνέδριο. Αυτό ξεπεράστηκε από χθες. Δουλεύουμε άνθρωποι στον ΕΟΠΥΥ και δουλεύουμε το βράδυ, ώστε τις επόμενες μέρες να αρχίσει αυτός ο πολύτιμος πόρος, ο οποίος διατίθεται από τα ληξιπρόθεσμα, να πάει στους δικαιούχους, να πάει στην κοινωνία και στην αγορά, άρα το 1,5 δισ. μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει δοθεί. Τα υπόλοιπα τα διαχειριζόμαστε ήδη, πληρώνουμε και εξοφλούμε όλο το Δεκέμβριο. Οι φαρμακοποιοί πάνε για Μάρτιο. Δεν πρέπει να έχουν παράπονο, έχουμε καλή συνεργασία και γι' αυτό υπάρχει ειρήνη στην αγορά. Να το εκτιμήσουμε αυτό. Είναι γεγονός. Παλιά δεν υπήρχε. Είναι καλοί μας συνεργάτες, μας στηρίζουν στα διάφορα θέματα που υπάρχουν, παρά του ότι έχουν κάποια συμφέροντα τα οποία είναι λογικά και αξιοσέβαστα."



Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ για την κατανομή των επιπλέον 300 εκατ. ευρώ
Θα διαλύονται αυτοδικαίως για όσους αρνηθούν την παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση παραπεμπτικών






Σχετικά άρθρα

Perfectil TV SPOT:
Γνωρίστε τη σειρά προϊόντων Perfectil μέσω του νέου τηλεοπτικού σποτ
ΠΦΣ:
Τηλεοπτικό σποτ για το ρόλο του φαρμακοποιού
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ:
Βίντεο για τα 40 χρόνια του Όμίλου
Βάλε μάσκα! Βάλε SKIN REVERSE!
Το νέο τηλεοπτικό σποτ της Farmeco για τη SKIN REVERSE της COVERDERM