Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Τέχνη & πολιτισμός

τελευταία νέα


Ο Ιπποκράτης εξετάζει τα παιδιά των νησιών και όχι μόνο

5/9/2013 9:15:54 πμ
Το Χαμόγελο του Παιδιού ταξιδεύει στην Αμοργό, Φλώρινα, Δωδεκάνησα, ?γραφα και Κεφαλονιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα παραμείνει έως την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στην Αμοργό, πραγματοποιώντας ιατρικό έλεγχο στα παιδιά του νησιού. Στη συνέχεια θα βρεθεί στη Φλώρινα από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.


Επιπλέον, η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του οργανισμού θα βρεθεί τέλος Σεπτεμβρίου στα Δωδεκάνησα πραγματοποιώντας οδοντιατρικές εξετάσεις.


Τέλος, η κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα θα βρεθεί από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου στα ?γραφα όπου θα πραγματοποιήσει οφθαλμολογικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια από τις 30 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί στην Κεφαλονιά προσφέροντας τις υπηρεσίες της στα παιδιά του νησιού.


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, έχοντας προσφέρει ιατρικές εξετάσεις σε 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα. Για το τρέχον έτος ο στόχος είναι να εξεταστούν 18.000 παιδιά σε όλη τη χώρα ενώ έχουν ήδη εξεταστεί 11.137 παιδιά σε Κρήτη, Εύβοια, Κύθηρα, Μαρούσι, Δράμα, Κέρκυρα, και Ίλιον.

Κινητήριος δύναμη της εφετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2013 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα ταξίδι προσφοράς σε νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας
Ο υπ. Υγείας μίλησε για τις προοπτικές γύρω από την ανάπτυξή της






Σχετικά άρθρα

«Έρωτας και Αναπηρία!»
Εκδήλωση του Κέντρου Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ
Περίπατος στην Αιόλου για την ιστορία της περιοχής και των φαρμακείων της
Διοργανώνεται από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute
ΣΕΦΑΡ – ΣΥΦΑΡΤ: «Ανεβάζει» παιδική θεατρική παράσταση
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου «Κάντο Αγάπη»
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού
Με το τραγούδι: «It’s Giving Time (The Red Cross 2100 Anthem)»