Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Ο Φ.Σ. Μαγνησίας και Αλμυρού αντιδρά

30/7/2014 10:29:11 πμ
Με μια αφίσα, ένα ραδιοφωνικό σποτ και ένα τηλεοπτικό σποτ ενημερώνει το κοινό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μια αφίσα, ένα ραδιοφωνικό σποτ και ένα τηλεοπτικό σποτ που θα μεταδίδονται από τα Μ.Μ.Ε. ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας και Αλμυρού αποφασίζει να αντιδράσει με όλους τους πιθανούς τρόπους, μια και «δεν πάει άλλο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του.


«Το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τα μέτρα που πάρθηκαν για τον κλάδο μας (ποσοστό κέρδους κλπ.) και αυτά που θα παρθούν από το Σεπτέμβρη (ΜΥΣΥΦΑ, ιδιοκτησιακό κ.ά.), οδηγούν τα φαρμακεία μας στην τελική κατάρρευση, όπως άλλωστε έχει από καιρό δρομολογήσει η κυβέρνηση.

Η άτυπη συνάντηση των Προέδρων των Φ.Σ., που έγινε στην Αθήνα πριν λίγο καιρό, το μόνο που αποφάσισε είναι να κυκλοφορήσει από τον Π.Φ.Σ. σε όλα τα φαρμακεία της χώρας η κοινή αφίσα με το στόχαστρο, σαν μέτρο ενημέρωσης της κοινής γνώμης.

[…]

Με την έγκριση των αποτελεσμάτων των εκλογών από την περιφέρεια Αττικής που λογικά θα έχουμε τις επόμενες μέρες, περιμένουμε και την άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κλάδου μας, που με προτάσεις θα απαντήσουμε σε όσους δρομολογούν την εξόντωσή μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση με την υπογραφή του κ. Κώστα Ματσιόλη, προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και αντιπροσώπου στον Π.Φ.Σ.


Η αφίσα:


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρόκειται για το Epsilon Smart Ergani Advanced






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο