Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Novo Nordisk Hellas: 1ο Αριστείο για την εκστρατεία «ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ»!

17/4/2024 1:12:45 πμ
Διάκριση στο 14ο Συνέδριο της ΕΕΦαΜ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κατά τη διάρκεια του 14ου Συνεδρίου της ΕΕΦαΜ, η Novo Nordisk Hellas βραβεύτηκε με το 1ο Αριστείο στην Κατηγορία Καλύτερο Πρόγραμμα Υποστήριξης Ασθενών & Ευαισθητοποίησης Κοινού, για την εκστρατεία με τίτλο #PameNaXasoume, την οποία δημιούργησε με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, του υπ. Υγείας και της Ελληνικής Εταιρείας Παιδικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας.


H εκστρατεία για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία «Πάμε Να Χάσουμε», απευθύνεται σε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού και στοχεύει στην κινητοποίηση γονιών, παιδιών & εφήβων ώστε η πρόληψη να γίνει «εθνική μας υπόθεση»!


Ο Ολ. Παπαδημητρίου, Γενικός Διευθυντής της Novo Nordisk Hellas, ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι, γιατί πιστέψαμε σε αυτήν την εκστρατεία που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στην αναχαίτιση της "επιδημίας" της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας. Στην Ευρώπη, το αυξημένο βάρος επηρεάζει 4,4 εκατ. παιδιά, ηλικίας κάτω των 5 ετών, αντιπροσωπεύοντας το 7,9% όλων των παιδιών αυτής της ηλικιακής ομάδας. Ας πάμε λοιπόν Να Χάσουμε!».


Η Μαίρη Καραγεώργου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas, δήλωσε: «Φέτος στο Συνέδριο της ΕΕΦΑΜ, οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Είμαστε περήφανοι που μας απονεμήθηκε το 1ο Αριστείο για την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την Παιδική και Εφηβική Παχυσαρκία #PameNaXasoume, στην οποία τόσο πολύ πιστέψαμε όλοι! Προσπαθούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης, γιατί αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να χαθεί».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.