Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νίκος Μπέης: Το 2024 είναι μια κομβική χρονιά για την Tikun Olam Ελλάδος

7/3/2024 12:50:37 πμ
Η εταιρεία στρέφεται και σε νέες αγορές χωρών που αναγνωρίζουν τα οφέλη της φαρμακευτικής κάνναβης για τους ασθενείς τους
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


«Το 2024 είναι μια κομβική χρονιά για την Tikun Olam Ελλάδος με την κυκλοφορία των πρώτων εγχώρια παραγόμενων συνταγογραφούμενων τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας, πάντα εναρμονισμένοι με την ελληνική νομοθεσία και με τα πρότυπα ελέγχου ποιότητας που ισχύουν στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να έχουν όλοι οι ασθενείς πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, ασφαλή, αποτελεσματικά και αξιόπιστα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Στα μελλοντικά σχέδια της Tikun Olam Ελλάδος είναι η διάθεση των προϊόντων της σε νέες αγορές, επεκτείνοντας την εμπορική δραστηριότητά της σε χώρες που αναγνωρίζουν τα οφέλη της φαρμακευτικής κάνναβης», σημείωσε ο Νίκος Μπέης, CEΟ της Tikun Olam Ελλάδος με αφορμή την παραγωγή και διάθεση στην Ελλάδα των πρώτων συνταγογραφούμενων προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης σε ασθενείς.


Τα νέα τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης εγκρίθηκαν από τον ΕΟΦ και αποτελούν μέρος της ευρύτερης πρωτοβουλίας της ελληνικής κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό της υγείας. Με αποκλειστικό κανάλι διανομής τα φαρμακεία, μέσω των στρατηγικών συνεργασιών προώθησης και διανομής με τις καταξιωμένες εταιρείες Φαρμασέρβ Ελλάς και Lavipharm, οι Έλληνες ασθενείς έχουν πλέον πρόσβαση σε τελικά προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης προκειμένου να διαχειριστούν χρόνιες νόσους και καταστάσεις και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. 


Η Tikun Olam Ελλάδος είναι πλήρως εναρμονισμένη με όσα προβλέπει η ελληνική νομοθεσία για την καλλιέργεια, επεξεργασία και κυκλοφορία τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης, τα οποία παράγονται σε state-of-the-art εγκαταστάσεις με πιστοποίηση Καλών Παραγωγικών Πρακτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU-GMP) από τον ΕΟΦ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών