Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέο σχήμα διοίκησης στην Johnson & Johnson MedTech

14/11/2023 10:27:18 μμ
Η εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας επενδύει στην εξέλιξη των ανθρώπων της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Johnson & Johnson MedTech αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι επενδύει στην εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, διαμορφώνοντας ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε άξια στελέχη από το δυναμικό της και ένα νέο έμπειρο στέλεχος από την αγορά. 


Στα νέα ανώτατα στελέχη, συμπεριλαμβάνονται σε θέσεις κλειδιά δύο γυναίκες της εταιρείας, γεγονός που αντανακλά τη βαθιά δέσμευσή της για ανάδειξη και ενδυνάμωση της γυναικείας ηγεσίας. Συνολικά, το νέο σχήμα Διοίκησης δεσμεύεται να διαφυλάξει τη σημαντική παρακαταθήκη της προηγούμενης ηγεσίας και να χαράξει μια εποχή που έχει ως όραμα την ενσωμάτωση νέων ψηφιακών λύσεων ιατρικής τεχνολογίας, ώστε οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.


Τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ανέλαβε πρόσφατα ο Πάνος Πιτσιλλίδης, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία από τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή, το 2017.

Στην οικογένεια της Johnson & Johnson MedTech εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2023 ο Αχιλλέας Κεραμίδας ως Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και MBA και στέλεχος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους κλάδους στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 

Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής ανέλαβε η Χριστίνα Πρίφτη με στόχο τη διερεύνηση νέων ευκαιριών περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας.

Ο Γιάννης Συλεούνης, Εμπορικός Διευθυντής Ορθοπαιδικού Τομέα & Καρδιολογίας, ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρεία το 2006 ως Εκπρόσωπος Πωλήσεων και σύντομα ανέλαβε θέσεις ευθύνης χάρη στις ηγετικές του ικανότητες.

Τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού ανέλαβε η Μαρία Δρακοπούλου, η οποία μετρά 12 χρόνια στην εταιρεία, ξεκινώντας την πορεία της από το HR της Johnson & Johnson.

Τέλος, ο Απόστολος Πάνου, Διευθυντής Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας, βρίσκεται στην εταιρεία από το 1995 και είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2013.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο
Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.