Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέο γενόσημο ενδοφλέβιο πολυβιταμινούχο σκεύασμα

13/12/2017 3:03:21 μμ
Το μοναδικό που κυκλοφορεί στην Ευρώπη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ εντός του 2017 κατάφερε να λανσάρει επιτυχώς το πρώτο γεννόσημο ενδοφλέβιο πολυβιταμινούχο σκεύασμα, (λυόφυλλο προϊόν) στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στη Γερμανία. Πανευρωπαϊκά το εν λόγω φαρμακευτικό προϊόν αποτελεί το μοναδικό γεννόσημο του αντίστοιχου πρωτοτύπου ενώ κατατάσσεται στην κατηγορία σκευασμάτων εμπλουτισμού της παρεντερικής διατροφής.


Περιέχει 12 βιταμίνες (A,D3, E,C,B1,B2, Β3,Β5, B6, Β7,Β9,B12) και ενδείκνυται για την κάλυψη καθημερινών αναγκών ασθενών που είτε έχουν έλλειψη βιταμινών, είτε δεν μπορούν να λάβουν τροφή από το στόμα.


Η DEMO αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της στα ενέσιμα σκευάσματα, κατάφερε να ξεπεράσει την πολυπλοκότητα και τη δυσκολία στην ανάπτυξη και στην παραγωγή του, με αποτέλεσμα να είναι η μοναδική φαρμακοβιομηχανία που διαθέτει το προϊόν πανευρωπαϊκά. Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις, η παγκόσμια αγορά της παρεντερικής διατροφής υπολογίζεται στα 4,6 δισ. δολάρια ενώ η αγορά στην Ευρώπη εκτιμάται στο 15% της παγκόσμιας, δηλαδή στα 700 έως 900 εκατ. ευρώ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για 10η χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό
Στο πλαίσιο του BCR Spring Meeting 40 ηγέτες φαρμακευτικών εταιρειών συναντώνται με τον Πρωθυπουργό της χώρας






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα