Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

Νέα συμπληρώματα διατροφής από την ΒΙΟΝΑΤ

20/11/2014 1:04:08 μμ
Χωρίς κανένα πρόσθετο και συντηρητικό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Συμπληρώματα Διατροφής που είναι 100% φυσικά, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, με μέγιστη απορρόφηση, υπόσχεται η εταιρεία ΒΙΟΝΑT.

Τα προϊόντα της σειράς TERRANOVA έχουν δημιουργήσει το Magnifood, που αφορά σε ένα ειδικά σχεδιασμένο φυσικό μείγμα βοτάνων και διατροφικών συστατικών με συνεργιστική δράση, που περιέχεται σε κάθε προϊόν και προετοιμάζει το σώμα δημιουργώντας ένα πιο κατάλληλο «περιβάλλον», προκειμένου να δεχτεί και να απορροφήσει τις βιταμίνες, τα μέταλλα και όλα τα υπόλοιπα συστατικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα φυτά και τα βότανα που χρησιμοποιούνται στα TERRANOVA είναι φρέσκα ψυχρής ξήρανσης (Fresh Freeze Dried), με αποτέλεσμα να διατηρούν το σύνολο σχεδόν της βιοχημικής ακεραιότητας του αρχικού φρέσκου φυτού. Επιπλέον, είναι όλα σχεδόν πιστοποιημένα βιολογικά ή ηθικής καλλιέργειας και συλλογής, όπως ανέφερε η ετειρεία σε σχετική παρουσίαση των νέων προϊόντων της.

Η καινοτομία:

Όλα τα προϊόντα TERRANOVA είναι 100% φυσικά, χωρίς καθόλου πρόσθετα και συντηρητικά. Τα περισσότερα TERRANOVA είναι σε μορφή κάψουλας φυτικής κυταρρίνης από πολτό ξύλου κωνοφόρων δέντρων και όχι συνηθισμένου χαπιού ή δισκίου. Ένας επιπλέον λόγος που δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα είναι γιατί περιορίζουν τη δράση και τη συνέργεια των βιταμινών, των μετάλλων και των θρεπτικών συστατικών και ενζύμων των φυτών και των βοτάνων.

Η διαδικασία Fresh Freeze Dried (φρέσκια ψυχρή ξήρανση) που ακολουθεί η TERRANOVA, στην ουσία είναι η μόνη μέθοδος που διαφυλάσσει τις ουσίες και ευεργετικές ιδιότητες των φρέσκων βοτάνων/φυτών/φρούτων. Τα συμπληρώματα διατροφής TERRANOVA περιέχουν μόνο φρέσκα βότανα ψυχρής ξήρανσης. Τα πιο φρέσκα φυτά, βότανα και φρούτα μπαίνουν αμέσως μετά τη συλλογή τους σε ψύξη και στη συνέχεια μέσω μιας φυσικής διαδικασίας (εξάχνωση) ο πάγος μετατρέπεται απευθείας σε αέριο χωρίς να περάσει από την υγρή φάση, η οποία θα αλλοίωνε σημαντικά τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού. Έτσι λοιπόν, στην πραγματικότητα το βιοχημικό προφίλ ενός Fresh Freeze Dried φυτού μοιάζει εξαιρετικά πολύ με το προφίλ του αρχικά φρέσκου φυτού, αλλά σε μια πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση, μιας και μετά την αποξήρανση έχει αφαιρεθεί όλη η υγρασία.
Ο βασικός προμηθευτής είναι το Eclectic Institute ένα αγρόκτημα πιστοποιημένων βιολογικών βοτάνων 90 στρεμμάτων το οποίο βρίσκεται σε μια απομονωμένη περιοχή στη πολιτεία του Όρεγκον, ΗΠΑ.

Όλη η σειρά, που ήδη κυκλοφορεί σε 18 Ευρωπαϊκές χώρες, είναι κατάλληλη και για vegetarian και vegan (αυστηρά φυτοφάγους) και θα τη βρείτε στα φαρμακεία και στα καταστήματα βιολογικών προϊόντων. Ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα τη σειράς TERRANOVA στο www.bionat.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Δωρεάν μετρήσεις πίεσης σε 18 πόλεις της Ελλάδας
Στο πλαίσιο του May Measurement Month
Επηρεασμένη πνευμονική λειτουργία και κακό έλεγχο του άσθματος δείχνει έρευνα της ΕΠΕ
Καταγράφεται αυξημένη χρήση κορτικοστεροειδών από το στόμα, παρά τη διαδεδομένη χρήση βιολογικών παραγόντων
Podcast «Πες ΜΑΣ ΤΟ»: Νέος κύκλος επεισοδίων
Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού 'Αλμα Ζωής
Παγκόσμια Ημέρα Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νοσημάτων του Εντέρου
Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό