Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα συμπληρώματα διατροφής από τη Menarini Hellas

1/12/2016 10:15:50 πμ
Η εταιρεία μπαίνει και στο χώρο της αυτοθεραπείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo



Στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων υγείας εισέρχεται η Menarini Hellas, με τη διάθεση καινοτόμων σκευασμάτων αυτοθεραπείας. Το νέο τμήμα Consumer HealthCare διαθέτει δυναμικό χαρτοφυλάκιο πρωτότυπων συμπληρωμάτων διατροφής.


Τα πρώτα προϊόντα που ήδη τέθηκαν σε κυκλοφορία περιλαμβάνουν 4 σειρές εξειδικευμένων σκευασμάτωνπου ανταποκρίνονται σε διαφορετικές πτυχές της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου, όπως συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σκεύασμα το οποίο συμβάλλει στην υποστήριξη της λειτουργίας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος, σειρά προβιοτικών Kaleidon και ένα συμπλήρωμα διατροφής με Kολλαγόνο ΙΙ ComplexTM. Τα νέα σκευάσματα αυτοθεραπείας τιμολογούνται μεταξύ8 ευρώ και 20 ευρώ και βρίσκονται ήδη στα ράφια 800 φαρμακείων, με σταδιακή επέκταση τους σε όλες τις γωνιές της χώρας.


«Η MENARINI HELLAS συνεχίζει με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή της πορεία και μετά την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της αυτοθεραπείας με την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού καικαινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων. Το νέο μας Τμήμα Consumer Health Care συγκροτήθηκε και επανδρώθηκε με ιδιαίτερα υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο σε συνεργασία με τον Έλληνα φαρμακοποιό να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής, την υγεία κι ευεξία του», δήλωσε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Γεώργιος Συκιανάκης.


Η εταιρεία στοχεύει να βρεθεί μεταξύ των τριών κορυφαίων εταιριών στο χώρο μέσα στην επόμενη 5ετία, αυξάνοντας το τζίρο της κατά 30% στο ίδιο διάστημα. Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα μεταφράστηκε σε 23 νέες θέσεις εργασίας και, πλέον, απασχολεί 212 άτομα. Η Menarini Hellas έχει αυξήσει το μερίδιο της στην ελληνική αγορά στο 3,43% και βρίσκεται στην 9η θέση των φαρμακευτικών εταιριών σε όγκο και 12η σε αξίες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών