Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα πρόεδρος της Novartis Oncology η Elizabeth Barrett

15/1/2018 3:29:03 μμ
Υπήρξε πρόεδρος του αντίστοιχου τμήματος της Pfizer
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακευτική εταιρεία Novartis ανακοίνωσε ότι μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Bruno Strigini, τη θέση του ως πρόεδρος της Novartis Oncology αναλαμβάνει η Elizabeth (Liz) Barrett, από 1η Φεβρουαρίου 2018.


Η Barrett είναι σήμερα η παγκόσμια πρόεδρος του τμήματος Ογκολογίας της Pfizer, αλλά από τον επόμενο μήνα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Novartis, στη Βασιλεία της Ελβετίας, ενώ θα αποτελέσει και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της εταιρείας.


Πρόκειται για ένα καταξιωμένο και αναγνωρισμένο ηγετικό στέλεχος στην Ογκολογία, με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Novartis, Vasant Narasimhan. «Η μακρόχρονη εμπειρία της στη φαρμακευτική βιομηχανία, οι δεξιότητες μάρκετινγκ και οι προοπτικές της καθιστούν τη Liz εξαιρετικά ικανή να αναπτύξει περαιτέρω την ογκολογική μας δραστηριότητα», πρόσθεσε ο ίδιος.


Η κ. Barrett δήλωσε: «Αισθάνομαι τιμή να συνεργαστώ με την εταιρεία Novartis, που είναι πρωτοπόρος στον τομέα της Ογκολογίας. Είναι σημαντικό για εμένα να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τομέα και να υπηρετήσω από έναν ιδιαίτερα ισχυρό ηγετικό ρόλο αυτό το στόχο».


Η κ. Barrett κατείχε πολλές ηγετικές θέσεις τόσο στη φαρμακευτική βιομηχανία όσο και στον καταναλωτικό τομέα. Στη τελευταία της θέση στη Pfizer, διοίκησε το Ογκολογικό τμήμα και πέτυχε σημαντική ανάπτυξη σε λιγότερο από τρία χρόνια. Έχει εργαστεί επίσης στις εταιρείες Cephalon Inc. και Johnson & Johnson, ενώ η καριέρα της ξεκίνησε στο Kraft Foods Group, Inc. το 1984.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Και οι μεγάλες ανατροπές






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος