Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα γραφεία για τη φαρμακευτική εταιρεία SHIRE HELLAS

23/4/2018 10:42:37 πμ
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην έρευνα για τις σπάνιες παθήσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα νέα της γραφεία εγκαινίασε η φαρμακευτική εταιρεία SHIRE HELLAS A.E, η οποία απασχολεί 35 εργαζόμενους και έχει σαν χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν διακεκριμένα μέλη της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας και του ΔΣ του ΣΦΕΕ, καθώς και ανώτατα στελέχη της Shire.


Την έναρξη των εγκαινίων έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Shire Hellas A.E, Dr. Δάκας Χρήστος, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα στελέχη της Shire κι ενθουσιασμένος τόνισε ότι «τα καινούρια μας γραφεία αγκαλιάζουν το όραμα και τη δέσμευση της Shire Hellas να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αλλαγών στον τομέα της υγείας και να είναι αφοσιωμένη στους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 1 εκατ. ασθενείς με σπάνιες παθήσεις. Η Shire προσπαθεί να υποστηρίξει αυτούς τους ασθενείς και να είναι ο πρωταθλητής τους. Η παρουσία μας στα νέα γραφεία μας σηματοδοτεί μια πολύ σημαντική επένδυση που κάνει η Shire στην Ελλάδα δίνοντας μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία και το μέλλον της Ελλάδας, παρά τις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η φαρμακευτική βιομηχανία στη χώρα μας».


 Η Shire είναι κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως με επίκεντρο τους ασθενείς με σπάνιες παθήσεις, με περισσότερους από 22.000 υπαλλήλους. Στόχος της είναι η ανάπτυξη θεραπειών σε βασικούς τομείς σπάνιων παθήσεων, όπως η αιματολογία, η ανοσολογία, οι γενετικές παθήσεις, η νευροεπιστήμη και η εσωτερική παθολογία, με αναπτυσσόμενο θεραπευτικό τομέα την οφθαλμολογία και την ογκολογία και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν