Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Νέα αποθήκη για προϊόντα βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

22/1/2018 1:04:56 μμ
Την ανοίγει ο όμιλος GEFCO στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, άνοιξε την τρίτη του αποθήκη ελεγχόμενης θερμοκρασίας, για προϊόντα βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ο όμιλος GEFCO. Η μονάδα αυτή έπεται των αποθηκών της GEFCO Forwarding στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και στο 'Αμστερνταμ της Ολλανδίας.

Με το άνοιγμα αυτής της νέας μονάδας 1.400 τετραγωνικών μέτρων, ο όμιλος ενισχύει και επεκτείνει την ισχυρή τεχνογνωσία στον τομέα των βιοεπιστημών και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η μονάδα σχεδιάστηκε ώστε να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα στη μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων και διαθέτει διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας: από θερμοκρασία περιβάλλοντος (15ºC έως 25ºC) και δροσερή (2ºC έως 8ºC) μέχρι ψύξης (-15°C έως -25°C).


«Είμαστε σε θέση να διαφοροποιούμε τις υπηρεσίες μας κατέχοντας την Εξουσιοδότηση Χονδρικού Εμπορίου, γεγονός που αποδεικνύει στους πελάτες μας ότι λειτουργούμε υπό τα ίδια πρότυπα συμμόρφωσης με εκείνους», δήλωσε η Josette Wells, διευθύντρια Ποιότητας και Συμμόρφωσης της GEFCO Forwarding. Η Εξουσιοδότηση Χονδρικού Εμπορίου επιτρέπει στη μονάδα την αποθήκευση φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση και κτηνιατρικών φαρμάκων, καθώς και ιατρικών συσκευών στο πλαίσιο των υπηρεσιών της εφοδιαστικής διαχείρισης και μεταφορών.


Η μονάδα παρέχει επίσης υψηλά επίπεδα ασφάλειας, περιλαμβάνοντας ανίχνευση με ακτίνες Χ για αεροπορικά φορτία και συνεχή 24ωρη παρακολούθηση. Το νέο κέντρο συμμορφώνεται με τις ορθές πρακτικές διανομής (GDP) και είναι πιστοποιημένο με ΙSO 9001:2015.


Ως ειδικός στην εφοδιαστική διαχείριση προϊόντων βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, η GEFCO Forwarding προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, πολυτροπικές και συμβατές, από πόρτα σε πόρτα και σε ελεγχόμενη θερμοκρασία.


«Η αγορά προϊόντων βιοεπιστημών και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης αλλάζει και γίνεται πιο περίπλοκη. Με την αύξηση των ευαίσθητων στη θερμοκρασία προϊόντων, καθώς και των κανονισμών που διέπουν τη μεταφορά τους, οι εταιρείες πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στον έλεγχο και την ασφάλεια», δήλωσε ο Anthony Gunn, αντιπρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών Μεταφοράς Εμπορευμάτων της GEFCO.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών