Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Mylan Hellas: Στήριξε περισσότερα από 400 παιδιά και οικογένειες το 2016

13/3/2017 1:49:01 μμ
Οι εργαζόμενοί της προσέφεραν 150 ώρες εθελοντικής εργασίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


 

Μέσα από μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απόλυτα ευθυγραμμισμένων με το εταιρικό όραμα να δημιουργεί «Καλύτερη Υγεία για έναν Καλύτερο Κόσμο», η Mylan Hellas στήριξε, τη χρονιά που πέρασε, το έργο μη κυβερνητικών οργανισμών που βοηθούν περισσότερα από 400 παιδιά και οικογένειες σε δύσκολη οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας προσέφεραν στους οργανισμούς αυτούς σχεδόν 150 ώρες εθελοντικής εργασίας, καθώς επίσης τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.


Ειδικότερα, τη χρονιά που πέρασε, η Mylan Hellas προχώρησε στη δωρεά εμβολίων στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προς όφελος των 250 παιδιών που βρίσκονται σήμερα υπό τη φροντίδα του.


Επιπλέον, η εταιρεία δώρισε εμβόλια στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, το οποίο φροντίζει κορίτσια που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες. Το Ίδρυμα προσφέρει στέγη, ιατρική φροντίδα, εκπαίδευση και ψυχολογική υποστήριξη στα κορίτσια αυτά, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τις αποφοίτους που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να εργαστούν.


Παράλληλα, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας αφιέρωσαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, προσωπικό χρόνο και εργασία για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ειδικότερα, εργαζόμενοι της Mylan σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στήριξαν το έργο τοπικών ανθρωπιστικών οργανισμών, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» - μία ένωση 10 μη κερδοσκοπικών σωματείων που βοηθά περισσότερα από 30.000 παιδιά κάθε χρόνο - διατέθηκαν στα παρακάτω σωματεία:


«Κρίκος Αγάπης»: Ομάδα εθελοντών που προσφέρουν στήριξη σε περίπου 30 οικογένειες της Αθήνας.

«Πορεία Αγάπης»: Σωματείο που στηρίζει σε μηνιαία βάση 30 οικογένειες της Αθήνας που έχουν άμεση ανάγκη υλικής βοήθειας.

«Abba House»: Σπίτι για τη φροντίδα 10 εγκαταλελειμμένων και κακοποιημένων παιδιών, ηλικίας 4-16 ετών, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.


Η εταιρεία υπήρξε επίσης αποκλειστικός χορηγός των Βραβείων «Μαζί για το Παιδί» 2016, ενός θεσμού αφιερωμένου στους εθελοντές του σωματείου, που τιμά ανθρώπους με πολυετή και πολύπλευρη δράση στον τομέα της υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών τους.


Επιπρόσθετα, 15 εργαζόμενοι της εταιρείας βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του Χριστουγεννιάτικου bazaar του σωματείου «Η Κιβωτός του Κόσμου», με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του.


Τέλος, 17 «κυρίες της Mylan» συμμετείχαν στον 5ο αγώνα δρόμου Ladies Run, στηρίζοντας το ανθρωπιστικό μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» και βοηθώντας, μέσω αυτού, γυναίκες θύματα βίας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Τα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής στον Καναδά






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας