Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Μπέζας:"Δεν θα σας αιφνιδιάσω"

27/9/2013 10:06:04 πμ
Τι είπε ο υφυπουργός Υγείας στους εργαστηριακούς υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Οι οποιεσδήποτε σχεδιαζόμενες αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ θα γίνουν χωρίς αιφνιδιασμούς και κατόπιν αξιοποίησης των σχετικών μελετών από το υπουργείο Υγείας ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.

Στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός με το προεδρείο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ τόνισε πως πρώτο μέλημα του υπουργείου θα είναι ο εξαντλητικός διάλογος με τους εμπλεκόμενους φορείς και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των σχετικών μελετών πριν από την εφαρμογή των αλλαγών.


Σχετικά με το ρόλο και την αποστολή του ΕΟΠΥΥ, ο κ. Μπέζας επεσήμανε ότι δεν δικαιολογείται καμία ανησυχία γιατί στόχος του υπουργείου είναι μια ισχυρή, δημόσια και δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.


Όσον αφορά στη λειτουργία των Εργαστηρίων του ΕΟΠΠΥ, ο υφυπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι στο επικείμενο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου θα προβλεφτεί σχετική διάταξη προκειμένου να καταστεί δυνατή η προμήθεια αντιδραστηρίων.


Στη συνάντηση με τον υφυπουργό συμμετείχαν ο πρόεδρος κ. Αναστάσιος Κονδύλος, ο γραμματέας κ. Ζαφείρης Δημητρούλης και το μέλος κ. Αχιλλέας Γαβράς του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαστηριακών Υπαλλήλων ΕΟΠΥΥ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δεν νοείται διανομή ΦΥΚ χωρίς αυτά, ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας
Χιλιάδες οι ασθενείς στη χώρα, επισημαίνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος






Σχετικά άρθρα

Η ΕΛΕΑΝΑ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ασθενών
Αφορά την εκστρατεία «Vote4Patients» για τις Ευρωεκλογές του 2024
Νέοι φόροι για τα προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης
Καθορίζονται στο πρόσφατο νομοσχέδιο του υπ. Υγείας
Δώδεκα νέα φάρμακα 12 έρχονται στην Ε.Ε.
Μεταξύ αυτών και ένα νέο ισχυρό αντιβιοτικό