Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


La Roche-Posay: Νέο CICAPLAST BAUME B5+

31/1/2024 10:04:37 μμ
Με σύνθεση υψηλής αποτελεσματικότητας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Φέτος, η La Roche-Posay, επαναπροσδιορίζει για άλλη μια φορά τα όρια της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας, με το CICAPLAST BAUME B5+. Αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη του μικροβιώματος, η ανανεωμένη και βελτιωμένη σύνθεσή του εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη ανάπλαση από την 1η ημέρα αλλά και δράση κατά των σημαδιών. 


Το νέο CICAPLAST BAUME B5+ είναι το απόλυτο balm ανάπλασης που βελτιστοποιεί τη διαδικασία της επούλωσης και προλαμβάνει τον σχηματισμό ουλών χάρη στην ισχυρή δράση του κατά των σημαδιών. Έχει αποδειχθεί ότι είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες, καθώς και για ερεθισμένο ή ευαισθητοποιημένο δέρμα. Έχει επίσης δοκιμαστεί σε άτομα που ακολουθούν θεραπεία για τον καρκίνο για την ικανότητά του να βελτιώνει την αίσθηση δυσφορίας.

Ισχυρή αναπλαστική δράση από την 1η κιόλας ώρα

Χάρη στη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος, η νέα σύνθεση του CICAPLAST BAUME B5+ εμπεριέχει ενεργά συστατικά που εξασφαλίζουν ισχυρή αναπλαστική δράση από την 1η κιόλας ώρα. 

  • Βιταμίνη Β5: Η αντιφλεγμονώδης Βιταμίνη Β5, γνωστή και ως πανθενόλη, προσφέρει ενυδάτωση και ενισχύει τις λειτουργίες του δερματικού φραγμού, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει το δέρμα και διευκολύνει την επούλωση του τραύματος. Όπως έχει αποδειχθεί in vitro σε μοντέλο ανακατασκευασμένου δέρματος, εξασφαλίζει ταχύτερη ανάπλαση από την 1η ημέρα αυξάνοντας κατά +127% τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων. Στο ίδιο μοντέλο ανακατασκευασμένου δέρματος, τη 2η ημέρα, παρατηρήθηκε αύξηση του πάχους της επιδερμίδας κατά +70%, κάτι που υποδεικνύει την καλύτερη επανόρθωση του δερματικού φραγμού.
  • Madecassoside: Εκχύλισμα από το Centella asiatica, ένα ποώδες φυτό που καλλιεργείται σε τροπικές περιοχές με υγρό κλίμα. Χρησιμοποιείται στη σύνθεση κατόπιν μετασχηματισμού με τη βοήθεια πράσινων επιστημών. Ελέγχει τη φλεγμονή, ρυθμίζει την ανανέωση των κερατινοκυττάρων, επιτρέπει την αναδόμηση της εξωκυττάριας ουσίας και αποτρέπει την προσκόλληση βακτηρίων στο δέρμα. 

Μετά από 24 κλινικές μελέτες, 6 νέες δημοσιεύσεις και δοκιμές σε 30.000 ασθενείς, αυτό το προϊόν –ορόσημο στην επιστήμη του μικροβιώματος– προσφέρει μέγιστη αποτελεσματικότητα έναντι 14 ενδείξεων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έρχεται στην αγορά από την Beauty Paths DSL Group of Brands
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση






Σχετικά άρθρα

BioNike: Νέα κρέμα προσώπου Defence My Age Gold
Κυκλοφορεί από την εταιρεία Euromed
Revita Shampoo της Ds Laboratories: Καινοτόμο δυναμωτικό σαμπουάν
Έρχεται στην αγορά από την Beauty Paths DSL Group of Brands
Εντομοαπωθητικό Spray Galesyn® Insect Repellent FAMILY
Στα φαρμακεία από την εταιρεία Syndesmos S.A.
Hansaplast: Συστήνει νέα σειρά επιδέσμων στήριξης
Θα φέρουν την επανάσταση στην καθημερινή άσκηση