Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Κοινωνικό φαρμακείο ζητά φαρμακοποιό

24/7/2014 11:39:42 πμ
Από τις 22 Ιουλίου 2014 έως και τις 31 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



 

Το Κέντρο Εργάνη υλοποιεί σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης - Συκεών, το έργο «Κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών»,, όπως αυτό εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού", το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου αφορά τη λειτουργία 6 κοινωνικών δομών στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Δομές Παροχής Σίτισης, Γραφείο Διαμεσολάβησης, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δημοτικό Λαχανόκηπο και Τράπεζα Χρόνου.


 

Για τη λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου, το Κέντρο Εργάνη προτίθεται να προσλάβει έναν (1) άνεργο/η νέο/α κάτω των 30 ετών, με ειδικότητα φαρμακοποιού ή βοηθού φαρμακοποιού, που θα απασχοληθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο από την ήμερα της αναγγελίας πρόσληψής του και μέχρι τις 27/03/2015 με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης.


Όσοι και όσες ενδιαφέρονται για τη θέση αυτή μπορούν από τις 22 Ιουλίου 2014 έως και τις 31 Ιουλίου 2014 να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και να τα καταθέσουν στην έδρα του Κέντρου Εργάνη, οδός Καραβαγγέλη 1, 56625 Συκιές, Θεσσαλονίκη.

 


Οι αιτήσεις αλλά και πληροφόρηση σχετικά με τις απαιτήσεις όλων των θέσεων, τα κριτήρια επιλογής, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν να αναζητηθούν στον ιστότοπο του Κέντρου: www.ergani.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την πρόσφατη γυναικοκτονία, ένα φαρμακείο στο Ίλιον δηλώνει ότι είναι «εδώ» να στηρίξει






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο