Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας Pfizer: Μέχρι σήμερα 120 φοιτητές έχουν παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμά του

4/4/2024 12:41:23 πμ
Με τίτλο: «Univators: Skilling Future Digital Innovators»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το CDI της Pfizer με έδρα τη Θεσσαλονίκη υποστηρίζει, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας, το πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανάπτυξης με τίτλο «Univators: Skilling Future Digital Innovators». 


Πρόκειται για μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία που απευθύνεται σε τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές από κάθε γωνία της Ελλάδας, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες γνώσεις, κατάρτιση σε τεχνολογίες και εργαλεία αιχμής καθώς και ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους.


Η υποστήριξη του εκπαιδευτικού προγράμματος «Univators: Skilling Future Digital Innovators» λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ της ακαδημαϊκής κοινότητας και της αγοράς εργασίας, παρέχοντας στους φοιτητές ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με επαγγελματίες της αγοράς. 


Ήδη ολοκληρώθηκαν, με εξαιρετική επιτυχία, τρία courses του προγράμματος σε τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές στα Πανεπιστήμια Αιγαίου, Πελοποννήσου και Θεσσαλίας. Συνολικά 120 φοιτητές, 8 διαφορετικών Τμημάτων από την Τρίπολη, τη Λάρισα και τη Σάμο, παρακολούθησαν τα προγράμματα κατάρτισης 40 ωρών σε Business Intelligence, που λειτουργούν ως συμπληρωματική εξειδίκευση στα υφιστάμενα προγράμματα σπουδών.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Ολοκληρώθηκαν τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»
Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.